Kurabiyeeeee ve hawi_n in zayiflama günlügü:-)

kurabiyeeeee

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2013
52
0
6
İzmir
İki elti olarak dedik ki biz kendimizi cok saldik boyleee devam ederse bu adamlar bizi birakir uzerimize yenilerini de bulur bakim isine kilolardan baslamaya karar verdikkk veee ne yiyiyorsak gun icinde buraya yazalim dedik

21.10.2013 İTİBARİYLE BİZİMDE ZAYİFLAMA MACERAMIZ BASLAR:)

hadi bakalım kurabiyem canım eltim başlayalım başlangıç kilom yazayım hemen 91

Eltimcim birbirimizi burdan gaza getirecegiz kendimizi ds salmayacagiz!!! Bundan sonra hayat felsefem "açım, ac geziyorum sofradan aç kalkiyorum!!!" :)

boy ve kilolarınız ne hanginiz daha şişkosunuz ?şimdi 2 elti olunca daha da hırslı olunur güzel düşünmüşünüz valla yarış yapın aranızda ama aç kalmayın sebzeyle yavas verin bol su için tavsiyem sonra cok hızlı alınır

şimdi ben dogum yaptım canım kilom 91 ama boyumda 168 falan iyidir boydan çok şişko durmuyorum ordan biraz kurtardık şimdi bizim kilo bölgelerimizde farklı benim kol bacak yüz yok basen göbek var biz eltimle birbirimizi gaza getirip yarış yapıp zayıflıcaz inş

aynı ben bende de yüz yok..hadi bakalım basarılar ama yeşil çay alın için mutlaka ..

Bende bugun tartildim 80 ciktimm(( 170de boy... 20 kilo gitmesi sart

Benim direk gobekten vermem lazim elticim dur ben sana bugun yediklerimi yazayim.

Sabah ac karnina bol limonlu bitki cayi,
kahvalti :bir dilim ekmek bir haslanmis yumurta biraz peynir domates
Oglen (( malesef disarda oldugumdan oturu yarim simit:'( (gun icinde tek vicdan azabim)
Aksam: bir kase yogurt kozlenmis patlican

Veee yatmadan once bir bardak daha bitki cayi icecegimmm:)

Buhun disardaydim hareket boldu yarindan itibarenmekik cekmeye falanda baslayacagim...

İkinci gun;
Sabah ac karnina bol limonlu bitki cayi yine icilir:)

Kahvalti: bir dilim ekmek haslanmis yumurta bol domates salatalik

Oglen: iki kasik pilav iki kasik fasulye (aksam icin yapilmisti ama aksam o kadar agir yemek yemegi biraktigim icin oglen yedim)

Birazdan bir soda icecegim aksam yemegini muhtemelen meyveyle gecistiririm artik ne yersem yazarim.

Yatmadan once bitki cayim veee tabikiii gun icinde bol suyum eksilmeyecek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…