Doğuma Hazırlık kuranda geçen ve anlamları güzel olan erkek isimlerini paylaşırmısınız kızlar..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kmyc35

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
13
0
6
İzmir
herkese selamlar 17 haftalık hamileyim dün bebeğimin cinsiyetini öğrendim.%99 erkekmiş:)) fakat isim konusunda eşimle anlaşamadık.. Bildiğiniz tavsiye ettiğiniz anlamı güzel olan ve kuranda geçen erkek isimlerini paylaşırsanız sevinirim.. şimdiden herkese teşekkürler

A.s canim..
Oğlun hayirli olsun.. Benim.de bir oglum olacak ve seni anlayabiliyorum.
İnsan hem anlamli hem hoş bir isim olsun istiyor. Seçenekler çoğaldikça elemek de zor oluyor..
Ben Kerem Taha koyucam insallah oglun ismini..
Çok düşündük ve bunda karar kildik.
Taha biliyorsun ki kuran da bir sure. Fakat anlami sadece bununla sinirli degil.
Taha peygamber efendimizin isimlerindenmis. Ve Allah Ta-ha derken peygamber efendimize sesleniyormus.
Ayrica anlamlari cok gizli ve muazzam harflerden olusuyormus. Taha'nin anlaminin tamamini ancak Allah bilebilirmis. Yani biz baya sevdik bu ismi.
Sen de dilersen koyabilirsin. Yada ömer taha olarak iki isim seklinde de koyabilirsin.
Bizim ikinci secenegimiz ömer taha'ydi.
Hayirli dogumlar insallah hepimize..

Behiç : Şen, güzel, güler-yüzlü adam. Kur'an-ı Kerim'de adı geçen kelimelerdendir.
Benim sevdiğim isimlerden

çok teşekkür ederim canım nedense bir kaç gündür benimde içimde ömer ismine karşı bir hoşnutluk vardı bunu eşimlede paylaştım oda olabilir dedi ama yanına uygun bir isim daha olursa daha iyi olur tavsiyen için teşekkür ederim ömer taha da güzel olmuş ve anlamıda çok güzelmiş isim listeme ekleyecem inş. sanada hayırlı doğumlar sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah..

behiç ismini hiç duymamıştım onunda anlamı güzelmiş çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için..

Bende 2-3 ay önce gördüm zaten hoşuma gitti. Kuranda geçiyor olması da cezbetti zaten. Gerçekten geçiyor mu diye açtım kurana baktım doğruymuş Onayladım, Paylaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…