Kurbağa Balığa Tecavüz Edip Öldürdü

Bugün çok mu duygusalım ne, normalde pişirip çatır çatır yediğimiz balığın haline çok üzüldüm mirmirmirmir

Sen bide benim anlatacaklarimi oku.kaydirigubbakcemile3
Gecen bir yerde oturuyoruz ve oturdugumuz yerde kocaman bir akvaryum var,icinde,de dünya kadar balik var,
Orda kahve icenlerin gözleri baliklara takilmis,öle tuhaf tuhaf baliklari izliyorlar.Bu izleyenlerden coguda huzura kavusmus gibi ve gözleri hafif $e$ be$ bakiyorlar.
Neyse alman kadinin biri orda lafi patlatti gülmekten ben öldüm resmensırnaşık şey.
Kadin baliklara öyle dalmiski,baliklar ne tarafa ,kadinin gözleri otarafa resmen:)
Yanindada kizi oturuyor,bir kackere anne anne dedi kadin tepki vermedi,transa gecti galiba diye düsündük..Neyse anne en sonunda kizinin sesini duydu ama gözleri hala baliklarda.Kizi anne dedi baliklara bakma daliyorsun sonra ,kadindan ses yok,annneee ne düsünüyorsun dedi tekrar,Kadinda gayet normal bir sekilde kizina dönüp,hic kizim baliklari firinlasammi yoksa kizartsammi diye düsünüyorum dedi
(Ama gercekten ciddi ciddi dedi bunu)Kizi gülemeye basladi,bunu duyan herkes gülmeye basladi,sonra kadin,da farketti söyledigi lafi oda basladi gülmeye..

Balıgın yumurtasından ne cıkacak acabaaa kaydirigubbakcemile4

:kedi::utangac:

sooayx.jpg

Back
X