Bisküvi - Kurabiye Tarifi Kurbağa Kurabiye [Resimli]

sevgili arkadaşım sen bu kurabiyelerin tarifini acemi şef bloğundan almışsın yani arkadaşım esranın bloğundan ve sanki kendin yağmışsın gibide sahiblenmişsin ya da bana öyle geldi inşallah da öyledir bunu esranın görmesini istemem lütfen alıntı yaptığımız adresleri belirtelim benimde yemek bloğum var ara sıra başımızdan bu üzücü olaylar geçiyor ama lütfen emeğe saygı duyalım yapmadığımız şeyleri yapmışız gibi sahiblenmeyelim.

Canım dikkatli bakmadın herhalde:teselli:
Tarifi veren arkadaş zaten Alıntıdır diye yazmış (en altta)...

Başlığımda polemik istemiyorum.. alıntıdır diye not düşmüşüm değilmi*
Güzel olan herşeyi paylaşırım, bunun içinde kimseye ek yorum yapamam.
Tarifi beğendim ve ekledim..

İki elimizin arasında yavaşça oval olarak yuvarlayalım ve birleşim yerlerini kaybedelim. Keskin bir bıçak yardımı ile ön kısmını dikkatlice ağız oluşturmak üzere keselim.

Bacakları oluşturmak üzere arka kısmı şekildeki gibi bıçakla iki yandan kesip hafifçe ayıralım. Sırtına bıçakla çizik atalım.

İki adet boncuk şeker ya da damla çikolata ile gözleri yapalım. Tepsiye koyduğumuz kurbağanın ağız açıklığını kaybetmemesi için iki adet kuru nohutla destek yapalım.

180 dereceye ısıttığımız fırına kurabiyelerimizi koyup, koyar koymaz ısıyı 100 dereceye düşürelim. Yaklaşık 20-25 dakika kurabiyelerin pembeleşmesini beklemeden pişirelim
Alıntıdır!

canım benim bayıldım ben bu tarife özellikle kızımın doğum gününe mutlaka yapıcam ellerine sağlık cancağazımmmm:lepi:

Back
X