• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Kırmızı Mantar Kurabiye - Söke Un Sponsorluğunda

Coko neler yapmışsın 🥰🙈 ellerine sağlık ne kadar becerikliymissin bayıldım 🥰🥰 ilmek ilmek islemissin yarışmada bol şans 🩷💕

bi şey sorucam, bu kurabiyelere kıyıp nasıl yediniz? 😍

Merhaba güzel kadınlar ❤️:KK68:

Uzun zamandır içimi kıpır kıpır edecek bir şeyler bekliyordum 🥰 Böyle tatlı bir heyecanla hayallerimi yansıtma fırsatı sunduğu için @Nevreste ye teşekkür ederim 💐
Umarım beğenirsiniz 🫶

Malzemeler

🍄 125 gram oda sıcaklığında tereyağı/margarin
🍄 Yarım su bardağından biraz fazla pudra şekeri
🍄 Yarım su bardağı nişasta
🍄 1 paket vanilya
🍄 1 çay kaşığı kabartma tozu
🍄 Aldığı kadar un (2.5, 3 su bardağı)
🍄 Gıda boyası

🍄 Çikolata

Eki Görüntüle 3591404

Margarin, pudra şekeri ve vanilyayı derin bir kaba alarak yoğuruyoruz.

Nişasta ve unu da ilave ederek kulak memesi kıvamında bir hamur elde ediyoruz.

Eki Görüntüle 3591411

Hamurumuzu ikiye bölüp yarısına çeyrek çay kaşığı gıda boyası ekleyip yoğuruyoruz.

Kırmızı hamurumuzdan ceviz büyüklüğünde parçalar alıp yuvarlayalım

Beyaz hamurdan fındık büyüklüğünde parçalar yuvarlayalım ve kırmızı hamurun ortasına koyup kapatalım

Kalan beyaz hamuru mantarların sap ve beneklerini yapmak için ayıralım
Ben mantarların ayakta durabilmesi için biraz yaygan bir şekil verdim

Eki Görüntüle 3591468

Şekillendirdiğimiz mantarları önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10-15 dk kontrollü pişirelim

Fırından çıkıp soğuyan kurabiyelerimizin saplarını benmari usulü erittiğimiz çikolataya batırıp kurabiyeleri yapıştıralım

Daha kolay donması için buzluk aparatının üstüne koyup dolapta 5 dk bekletebilirsiniz.

Eki Görüntüle 3591467

Afiyet olsun 🤗

Sunuma geçmeden önce müziği başlatmanızı rica edeceğim 🫠 💙

Mantar Köyü'ne hoş geldiniz 🍄🥰

Eki Görüntüle 3591497

Eki Görüntüle 3591499

Eki Görüntüle 3591502

Eki Görüntüle 3591500

Eki Görüntüle 3591503

Eki Görüntüle 3591504

Eki Görüntüle 3591505

Eki Görüntüle 3591506

Eki Görüntüle 3591508

Eki Görüntüle 3591510

Eki Görüntüle 3591512

Eki Görüntüle 3591515

Eki Görüntüle 3591516

Eki Görüntüle 3591517

Eki Görüntüle 3591518

Eki Görüntüle 3591519

Eki Görüntüle 3591520

Eki Görüntüle 3591501

Eki Görüntüle 3591522

Eki Görüntüle 3591523

Sunum muhteşem olmuş tek kelimeyle bayıldımmmm😍😍😍 yaaa ama bunları yemeye kıyılmazki. Konsept çok güzel, çocukluğuma geri döndüm bir an. 🥰 Yarışmada başarılar dilerim. 🌺❤️🍄🍄

çocuk olunca insan dayanamıyor yoksa tam vitrinde sergilemelik bi görsel şölen yapmışsın çok hoşuma gitti 😍😄
Çok teşekkür ederim 😍 bende senin kurabiyeni çok beğendim. Hiç yapmadım. Ödül günümde yapmak istiyorum çok lezzetli görünüyor. Islak kurabiyelere dayanamıyorum

Beyaz hamuru kırmızın ortasına neden koyduk? Chocolita Chocolita

ellerinize sağlık bu arada, çok güzel ve lezzetli görünüyorlar 💖
Çok teşekkür ederim 🥰🫶 bildirim gelmiyor bana şimdi gördüm bu mesajları
Renk katmak için aslında. Keşke bir tanesini kesip fotoğraflasaydım. Onun yerine beyaz çikolata da konulabilir bence daha güzel olur. Ben şekli bozulur diye çekindim biraz bu şekilde yaptım

Çok teşekkür ederim 😍 bende senin kurabiyeni çok beğendim. Hiç yapmadım. Ödül günümde yapmak istiyorum çok lezzetli görünüyor. Islak kurabiyelere dayanamıyorum
ıslak ve kakaolu olan her şeye zaafım var benim de 😋

Hosgeldin alimiyon uzun zamandan sonra denk geldik mantar kurabiye altında 😁
Bunu resmedersek 😁
1000027608.webp

Arada bakıp cikiyorum öyle chom yarışmaya baya uzak kaldım çocuk doğunca😁 ,bu sahaseride görünce yazmasam olmazdı özlemişim değişik şeyler gelsin böyle hep katıl 🤩👏😘😘

Ben seni sunumlarından tanıyordum peri çok güzel oluyordu seninkilerde yine yaparsın sağlıkla büyüt yavrunu 🌸

Back
X