Kurban Bayramı İzni Artırıldı! İşte Yeni İzin Günleri

KadinlarKulubu

Popüler Üye
Pro Üye
21 Ağustos 2011
5.186
592
198
Kurban Bayramı dolayısıyla 3 Ekim cuma günü tüm kamu görevlileri yarım gün idari izinli sayılacak. Böylece bayram tatili 1 gün uzamış olacak.
Hükümet , 3 Ekim Cuma günü tüm kamu görevlilerinin izinli sayılmasını kararlaştırdı. Başbakan Ahmet Davutoğlu 'nun talimatıyla 3 Ekim 2014 Cuma günü tüm kamu personeli yarım gün idari izinli sayılacak. Böylece, 4 Ekim'de başlayacak bayram tatili bir gün öne alınmış olacak.

Bu durumda da bayram tatili 4 günden 5 günü çıkmış olacak. Özetle, 3 Ekim Cuma günü başlayacak olan bayram tatili, 8 Ekim Çarşamba günü sona erecek.(haberzamani)

Pardon da ben bir şeyi anlamadım, Cuma günü zaten arefe değil mi, zaten yarım gün yapılmıyor mu resmi olarak o gün mesailer.... eee ne değişmiş yine yarım gün.. (yani bu haber sanki, müjde bayramda tatilsiniz gibi olmamış mı)

Pardon da ben bir şeyi anlamadım, Cuma günü zaten arefe değil mi, zaten yarım gün yapılmıyor mu resmi olarak o gün mesailer.... eee ne değişmiş yine yarım gün.. (yani bu haber sanki, müjde bayramda tatilsiniz gibi olmamış mı)
işte o mesai olan yarım gün de tatil olmuş oluyor.yani yarım gün yok,tam gün tatil var.

Back
X