- 30 Ekim 2017
- 921
- 1.025
- 113
- Konu Sahibi AlisVolatPropriis
-
Malesef ikisi de çalıştiğı için bayramın ilk günü erkenden yola çıkcaklarEn azindan 1 gunumu esime ve ailesine ayirip sonrasinda giderdim ben.
Bende sırf bunun için gitmek istiyorum da ikilemde kaldımBoyle bi imkan belki bidaha cikmaz. Esinde sorun degil diyor. Baskalarin ne dusundugu onemli degil. Git kacirma derim ben
Evet bende gelenek göreneğe önem veririm ama ilk günün sabahında yola çıkcaklar o yüzden bayramlaşma fırsatım olmayacakBen gelenk ve göreneklerimizi devam ettirme taraftariyim, o sebeple en azindan ilk günü esim, esimen ailesi ve kendi ailemle bayramlasip öyle tatile cikardim.
Ya git fazla dusunme. Ne zaman boyle bir firsat cikacak karsiniza. Esin sorun etmiyor. Sen neyi sorun ediyorsun?Bende sırf bunun için gitmek istiyorum da ikilemde kaldım
Bir gun onceden gidip bayramlasip cikin çok şartsaEvet bende gelenek göreneğe önem veririm ama ilk günün sabahında yola çıkcaklar o yüzden bayramlaşma fırsatım olmayacak
Kesinlikle giderdim...bu bayram kardeşlerinizle geçirirsiniz geçen bayram zaten eşinizleydiniz muhtemelenSevgili hanımlar merhaba, yine bir konuda danışmak istiyorum.Kurban bayramında kardeşlerim tatile gidecekler ikisi de bekar. Beni de davet ettiler. Eşimle bu konularda birbirimizi kısıtlamayız. Gitmek istiyosan git hayatım kurbanı ben kendim hallederim dedi. Aslında gitmek istiyorum ikisi de evlendiğinde kardeşler olarak böyle bir şansımız olur mu bilmem ama bayram bayramda eşimi yalnız bırakmakta istemiyorum.
Gitmezsem ablam eşimin izin vermediğini düşünecek, gitsem eşimin ailesi laf eder belki. Aslında insanların ne dediğini de umursamayan biriyim ama aileden insanlar laf söz yapınca ruhum yoruluyor.
Siz olsanız napardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?