Kurban bayramı tatili

AlisVolatPropriis

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2017
921
1.025
113
Sevgili hanımlar merhaba, yine bir konuda danışmak istiyorum. Kurban bayramında kardeşlerim tatile gidecekler ikisi de bekar. Beni de davet ettiler. Eşimle bu konularda birbirimizi kısıtlamayız. Gitmek istiyosan git hayatım kurbanı ben kendim hallederim dedi. Aslında gitmek istiyorum ikisi de evlendiğinde kardeşler olarak böyle bir şansımız olur mu bilmem ama bayram bayramda eşimi yalnız bırakmakta istemiyorum.
Gitmezsem ablam eşimin izin vermediğini düşünecek, gitsem eşimin ailesi laf eder belki. Aslında insanların ne dediğini de umursamayan biriyim ama aileden insanlar laf söz yapınca ruhum yoruluyor.
Siz olsanız napardınız?

Ben gelenk ve göreneklerimizi devam ettirme taraftariyim, o sebeple en azindan ilk günü esim, esimen ailesi ve kendi ailemle bayramlasip öyle tatile cikardim.
Evet bende gelenek göreneğe önem veririm ama ilk günün sabahında yola çıkcaklar o yüzden bayramlaşma fırsatım olmayacak

Allahın izniyle daha bi sürü bayramımız olur eşimle
Özellikle ilk ortak bayramımız filan değilse ben giderdim şahsen
Ama kardeşim veya eşimin ailesi laf etmesin diye değil kendim istediğim içim

Gidin tabiki boyle bir firsat kac kere daha cikacak ki..
esiniz de sorun cikarmayacak hic dusunmeyin bile. esinizle daha cok bayramlariniz olur insallah ama kardeslerinizle boyle denk gelir mi bilinmez.

Kesinlikle giderdim...bu bayram kardeşlerinizle geçirirsiniz geçen bayram zaten eşinizleydiniz muhtemelen

Allah allah :)) ne kadar da kim ne der diye düşünüyorsunuz? Siz gitmek ıstıyorsanız gidin, istemiyorsanız gitmeyin. Bu kadar basit

İsteyen istediğini düşünsün yahu

Giderdim sanırım hatta gittim baramin ilk sabahı uçakla gitmiştim.İyi ki de gitmişim su anda bir daha gidemedim onlar köye taşındı sapa bir yerdeler .Yolculuk sorun değilse ilk gün bayramı geçirir gece yola çıkıp ayrı olarak tatil bölgesine gidebilirsiniz.Ben olsam sonradan katılırsın galiba iki tarafın gönlü olsun diyorsanız tabi yoksa gidin yine de.

Eş annesi önemli değil de eşimi bayramda ya da tatilde diyeyim tek bırakamam ben.
Yazık günah her ikimiz de tüm sene çok yoğun çalışıyoruz
Yıl içinde verilen tatil belli. Onu da eşim tek başına oturup televizyon mu izlesin?
Kıyamam ben...

Kimin laf yaptigini umursamazdim ama eşimi evde yalniz birakmazdim. Cunku ben kurbanla ugrasiyorken eşim kardesleriyle tatilde olsa uzulurdum galiba. Ayni şeyin bana yapilmasini istemiyorsam eşime de yapmam.

Ama eşinizi siz taniyorsunuz sonuçta. Belki gercekten dert etmiyordur yalniz ve evde kalmayi, bilemem.

Ben olsam ilk gün ailelerle bayramlasip ikinci gün esimle giderdim.

Cunku esim bayramda beni birakip 2 kardesiyle tatile gitse evde sıkılır ve üzülürdüm.

Ben giderdim galiba ya çünkü eşimin ailesi laf edebilir dediniz ya o sinir etti beni her şeyede karışmasınlar inadına giderdim. Benim kardeşlerimle gideceğim tatil onları ne ilgilendirir anlamıyorum her şeyede burunlarını sokarlar işsiz güçsüzlermi anlamıyorum ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…