Kızlar Kurban Bayramına kadar düşük kalorili beslenmeye(tabi isteyen günlük alması gereken kaloriyide alabilir)suyumuzu sporumuzu ihmal etmemeye var mısınız birbirimize destek olalım ve bize “aaa çok kilo almışsın diyenleri ortalarından çatlatalım”Katılan arkadaşlarım gün içerisinde ne yediğinizi içtiğinizi egzersizlerinizi fotolu veya yazılı paylaşın haydi kızlar gün birlik günü
Kızlar Kurban Bayramına kadar düşük kalorili beslenmeye(tabi isteyen günlük alması gereken kaloriyide alabilir)suyumuzu sporumuzu ihmal etmemeye var mısınız birbirimize destek olalım ve bize “aaa çok kilo almışsın diyenleri ortalarından çatlatalım”Katılan arkadaşlarım gün içerisinde ne yediğinizi içtiğinizi egzersizlerinizi fotolu veya yazılı paylaşın haydi kızlar gün birlik günü
bence bunun yanında bir de duygularımızı keşfe çıkalım çok daha iyi sonuç alırız çünkü böyle diyince kurbandan sonra kilo alalım mı yani bırakalım mı bence öyle yapmaktanda dengemizi bulma grupları oluşturalım
bence bunun yanında bir de duygularımızı keşfe çıkalım çok daha iyi sonuç alırız çünkü böyle diyince kurbandan sonra kilo alalım mı yani bırakalım mı bence öyle yapmaktanda dengemizi bulma grupları oluşturalım
Harika olur ben mesela aşırı stresleniyorum 1 haftadır az yiyorum ama daha güzel bir sonuç alamadım stresten kaynaklı mı acababu arada kaç kiloyla başlıyorsun hedef nedir rica etsen paylaşır mısın
Kızlar ben 73 kiloyla başlıyorum ama 73 gibi durmuyorum biraz daha fazla yağlıyım 85 gibi duruyorum ben normalde hiç spor yapmayı sevmem ama 3 gündür yürüyüşe çıktım 1 saatlik tempolu yürüyüş açıkçası alıştım ve sevdimde ayrıca BİM’den 530 cc Lik su bardaklarından aldım günde 6 bardak (3 lt)su içiyorum çok daha kolay oluyor ve su inanılmaz farkediyor wc ye rahat çıkıyorum..foto ekleyecektim ama nedense foto çekemiyorum siyah ekran oluyor telefonum düzelir düzelmez fotolu paylaşımlarım olacak ve son olarak hedefim 55 kg kızlar inşallah muvaffak oluruz
ben samimiyetle söylüyorum rakama bakmıyorum benım gecen yaz giydiğim pantalonum daha iyi olsun diye hareketimi arttırmam gerekıyor vücudum hareekt istiyor ama canım birşey çekerse yerim ama bazı taktiklerim var
Canım 61.2 ile başladım fakat daha da fazlaydım o vermiş halim yine şuan 60.5 kiloyum:) hedefim 55 şuan için. İleride 52 olacak hayırlısıylann evet pilates ve 30 dakikalık hit cardio yapıyorum akşamları hit cardio öğlenleri yemekten önce pilates sabah 10 gibi 11 gibi kahvaltı yapıyorum, ara öğün yapıyorum 1 kez onda da türk kahvesi ve kayısı yiyorum. Akşam yemeği normal ne varsa ondan yiyorum ama az olacak şekilde.. abartmıyorum. Ama canım bişey çekerse de 1 tane nefsimi köreltmek için yiyorum. Tabii hep değil bu dediğimi 1 kez yaptım. :)
ben samimiyetle söylüyorum rakama bakmıyorum benım gecen yaz giydiğim pantalonum daha iyi olsun diye hareketimi arttırmam gerekıyor vücudum hareekt istiyor ama canım birşey çekerse yerim ama bazı taktiklerim var
Harika olur ben mesela aşırı stresleniyorum 1 haftadır az yiyorum ama daha güzel bir sonuç alamadım stresten kaynaklı mı acababu arada kaç kiloyla başlıyorsun hedef nedir rica etsen paylaşır mısın
Canım strese hiç gerek yok. O da kilo tutar. Sürekli mutlu olmaya bak. Kendini pilates gibi rahatlatıcı şeylere odakla. Şöyle düşün bu kadar şey yapıyosun sence alır mısın? Almayacaksın. Aksine vereceksin ama yavaş yavaş belki hızlı hızlı. Bu senin psikolojine de bağlı. Sakin kal, bikinili gacı fotilerine bak