• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kurban bayramını hastanede geçirdim resimli

hepinize çok tşk teşhis tam belli değil oksijen yetersizliği gece maske takıp uyuyorum ikinci hastaneye yatışımda anneannemi kaybettik hastanede gün geçmiyor şuan evdeyim

Hadi hayırlısı,güzel haberlerini bekliyoruz tatlım...
bazı arkadaşlar bilmedikleri için yazmışlar öyle,ama senin açıklayıcı mesajın
çok da yerinde olmuş...sana tekrar acil şifalar diliyorum...
sevgiyle ve sağlıkla kal...

Son düzenleme:
başınız saolsun cnm :(

inşallah sende biran önce sağlığına kavuşursun..mutlu haberlerini de almak ümidiyle ,sağlıcakla kal..

Geçmiş olsun,fotoğraf çekimindenmidir nedir yetişkin biri gibi gözükmüyor,ilk gördüğümde bende bir çocuk sanmıştım.

geçmiş olsun cnm Allah acil şifalar versin umarım eski sağlığına kavuşursun

Sorun nedir, neden yattın hastaneye, neden solunum cihazına bağlı kalacaksın.

Çok geçmiş olsun bu arada

Çok çok geçmiş olsun,acil şifalar dilerim,umarım en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz,Doktorunuz diyet demiş,doktorunuzu dinleyin:34: rahatsızlığınıza bir teşhis konulursa tedaviyle kısa sürede eski sağlığınıza kavuşacağınıza inanıyorum.

Ve anneannenize Allah'tan rahmet,sizlere sabırlar diliyorum:59:

daha öncede hastaneye yattığımı yazmıştım ve tekrar hastaneye kaldırıldım artık evde oksijen kullancam dr diyet verdi

bu kendimi bilmeden yattığım halim

Uploaded with ImageShack.us

buda maskeli halim

Uploaded with ImageShack.us

Çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.Anneannen içinde başınız sağolsun.Kalanlara uzun ömür versin.Kendine dikkat et.

Geçmiş olsun Superisi :).Albümüne bende baktım gözlerin çok güzel.Ve resimin birindeki saçların harika.Şimdi iyimisin peki?

Back
X