Kurbanlık koyun gibiyim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi şekerpancarı
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ş

şekerpancarı

Ziyaretçi
merhabalar arkadaşlar.daha önceden bana çok destek olmuştunuz..olayımı bilmeyenler için özetleyeyım...4 yıldır beraber olduğum insan benı aldatmış ve aldattığı kızla evlenmişti.üstelik benle beraberken evlenmişti.ben onu beklerken yolunu gözlerken çeyizimi hazırlarken o evlenmıştı.yaklaşık 3 ay oldu .öfkem sinirim kızgınlığım geçtimi bilmiyorum belkide alıştım.onuda bilmiyorum..
bugun benı istemeye biri gelecek.çocuk bir şirkette işçi .2 kere gördüm.
ısınamadım .çünkü istemeden kıyasladım.kıyaslıyorum.ne konuşması ne tavrı o degıl.ona benzemesınıde beklemıyorum. ona ısınamadım.ama istecem dedı .anamı babamı halamı teyzemı aile buyuklerımı gönderecem istecem dedı.babası babama tel açmış.babam gelın demiş.bizim evde herkes bir mutlu telaşa girdi.bayram sevıncı sankı. ama ben . ben ağlıyorum.kurbanlık koyun gibiyim.
artık bundan sonra aşık olmam kımseye artık. ne ona nede başkasına. kabul edecem.çünkü yaşım geldi çattı. bir şekılde bende artık yolumu çizmelıyım.
sizce mutlu olurmuyum.yada sevebılırmıyım.böyle evlenıpte mutlu olan varmı.siz veya başkasını mutluyken duydunuzmu
senağlamasenağlamasenağlama
HAKKINIZI HELAL EDİN

canım anladığım kadarıyla içinde hala ona karşı birşeyler var
bize soruyorsan eğer demek ki sen de sürencamdasın
aman kızgınlıkla istemediğin biriyle evlenme..
öncelikle eski ilişkine ait herşeyi silip atmalısın kafandan
eğer o öyle yaptı bende evlenirim ozman gibi bir düşünceye kapılırsan
ilerde pişman oalbilirsin ayrılığınız eskisin biraz bence,3 ay kısa bir süre
iyi tart meseleleri...allah karşına daha iyileri çıkarsın canım öpt..

Canım inan çok üzüldüm keşke bişeler his edebilseydin ya illa evet diycem diyorsan nikahta keramet vardır diyorum bende

Öncelikle kendine kurbanlık koyun gibiyim benzetmesini sil kafandan, senden değerli kimse olamaz bu hayatta kendine hakaret edecek birşey de yok.
Seni yarı yolda bırakan birine de hiç üzülme kendi kaybetmiş düşünsene evlenip aldatılsaydın daha kötü olmaz mıydı? Adamın gerçek yüzünü görmüşsün erkenden şanslısın bence.
İlişkin yeni bitmiş arkasından hemen evlenmeyi düşünürsen kıyaslaman çok normal çünkü yüreğinin acısı sönmemiş daha bu gibi şeyleri zamana bırak derim ben kader kısmet işi bunlar evlenip mutsuz olmaktansa biraz daha bekleyebilirsin. Evlensen aklın hala eski sevgilinde kaldığından için hep yanacak bırak yaraların soğusun biraz herşey çok yeni. Umarım mutlu olursun sevgiler...

o evlendi diye senin de evlenmen çok doğru değil bence. sonradan çok pişman olabilirsin. belki hiç ısınamazsın o kişiye. bi yanda da nikahta keramet var derler ama ben buna pek inanmam..
zor bi durum zor bi karar..

illa her yası gelen evlenmesımı gerekıyor..tamam yasım geldı..artık benım olmem gerekıyor..der gıbı bırsey..olurmu canım ya olurmu..hayat senın hayatın neden ıstemedıgın bırıyle evlenıyorsun..senın gozunu ıntıkam burumus bence sen evlenıp aklın sıra ondan ıntıkam alacaksın..bence hıcte akıl karı degıl..

canım gerçekten seven insanın ahı tutar derler..merak etme o elbet sana yaptığının cezasını çekecektir buna emin olabilirsin..
seni çok iyi anlıyorum unutmak başkasını sevmek çok zor gerçekten hele ki sevmediğin bir insanla evlenmek çok daha acı birşey..ama anlayamadığım şu şuan neden sevmediğin insanla evleniyorsun..biraz zaman ver kendine ama ilk önce olaya ben başkasını asla sevemem başkasınla olamam gözüyle bakma..bak şöyle bi etrafına alıcı gözüyle belki gerçekten hoşlanacağın sevebileceğin birileri vardır..bundan bir sene önce bi arkadaşımda deliler gibi sevdiği birinen ayrıldı..ben başkasını sevemem başkasınla olamam onu unutamöam diyordu..bende hep öyle olmayacağını sevmeye çalışmasını birilerine şans vermesini o şekilde çok çabuk unutabileceğini söylemiştim..ve şuan kız bana dua ediyor beni dinlediği için..şuan okadar mutlu bir beraberliği var ki diğeri onun için çoktaaan tarih oldu..hakettiği gibi olması gereken de buydu zaten..sende sevmeye çalış canım ısınmaya çalış ama ille de bu kişiye demiyorum ne bilim bak etrafına oturup karalar bağlama yeter ki..

Senin eğitim durumunda yüksek lisans yazıyor canım. Bir işçiyle mi evleneceksin. Nasıl olur bu...
Seviye olarak söylemiyorum, yanlış anlaşılmasın ama çok büyük kültür farkı olur.......
Sırf "vaktim geldi" diye evlenmek çok yanlış olur ayrıca... Lütfen bunu kendine yapma.... Vaktinin gelip gelmediğini sen bilemezsin ki.... Bu işler kısmet işi....
Vaktim geldi diye evlenirsen belki çok mutsuz olursun, ama üç beş sene sonra daha çok içine sinen biriyle evlenirsen çok mutlu olabilirsin....
Söylemeden edemeyeceğim, birini unutmadan asla başka biriyle de evlenme derim ben. Yinede sen bilirsin.

sadece istemeye gelen insan için söylemiyorum ama
eğer karşınıza çıkan insanları eski sevgilinizle kıyaslarsanız
hiç haketmediği halde kafanızdaki insanı yüceltmiş olursunuz.
o olsa böyle bakmazdı, o olsa öyle dokunmazdı vs...

ama her insan bir değil ki.
herkesin sevgidini gösteme tarzı, ilişkilerde davranışları farklıdır.
ve farklılıkla güzeldir kimi zaman.

istemediğiniz bir insanla yaşım geldi diye evlenmeyin bence.
eminim ki üç otuzununzda değilsinizdir.
hayat insana her zaman süprizler sunar unutmayın

ısınamadıysan ve istemiyorsan evlenme,sonuçta bir ömrü bir hayatı paylaşacaksın
yaşım geldi diyede düşünme,kim ne zaman isterse o zaman evlenir
yaşım geldi diye istemediğin,sevmediğin biriyle evlenme sakın

herkes farklıdır ama benim yakın bir tanıdığımin kız arkadaşı da onla beraberken başkasıyla nişanlanmış.çocuk da bunu duyunca annesine bana kız bul evlenicem dedi. annesi de dünden hazır apar topar bi kız bulup 3 ay içinde evlendirdiler. daha yeni evli olduğu için mutlu mu bilemiyorum ama nispet olsun diye evlenmek insanın kendine yapabileceği büyük bi kötülük. o bahsettiğim kişi de senin tersin olarak eskisi çok akıllıydı çok saf bi kız istiyorum demişti. iyice düşün içine sinedebilir ama nispet olsun, yaşım geldi diye evlenme sakın. yaşın kaç ki bu arada?

merhabalar arkadaşlar.daha önceden bana çok destek olmuştunuz..olayımı bilmeyenler için özetleyeyım...4 yıldır beraber olduğum insan benı aldatmış ve aldattığı kızla evlenmişti.üstelik benle beraberken evlenmişti.ben onu beklerken yolunu gözlerken çeyizimi hazırlarken o evlenmıştı.yaklaşık 3 ay oldu .öfkem sinirim kızgınlığım geçtimi bilmiyorum belkide alıştım.onuda bilmiyorum..
bugun benı istemeye biri gelecek.çocuk bir şirkette işçi .2 kere gördüm.
ısınamadım .çünkü istemeden kıyasladım.kıyaslıyorum.ne konuşması ne tavrı o degıl.ona benzemesınıde beklemıyorum. ona ısınamadım.ama istecem dedı .anamı babamı halamı teyzemı aile buyuklerımı gönderecem istecem dedı.babası babama tel açmış.babam gelın demiş.bizim evde herkes bir mutlu telaşa girdi.bayram sevıncı sankı. ama ben . ben ağlıyorum.kurbanlık koyun gibiyim.
artık bundan sonra aşık olmam kımseye artık. ne ona nede başkasına. kabul edecem.çünkü yaşım geldi çattı. bir şekılde bende artık yolumu çizmelıyım.
sizce mutlu olurmuyum.yada sevebılırmıyım.böyle evlenıpte mutlu olan varmı.siz veya başkasını mutluyken duydunuzmu
senağlamasenağlamasenağlama
HAKKINIZI HELAL EDİN

şakamı bu?
hangi devirde yaşıyoruz istemediğin adamla evleneceksin?
istemiyorsan baban seni zorlamı verecek ? bunun neresi kurbanlık koyun olmak?
madem istiyor seni bikaç kez görüşürüsün.hoşlanırsan istemeye gelinir.evlenmek zorunda değilsinki niye yaşın geçmiş olsun? bende 26 yaşındayım 4 yıllık ilişkim var hala erken gibi geliyor bazen.bence sen evlenmek zorundayım fikrini çıkar aklından önce.sevmediğin biriyle evlenmiş olmak için evlenme !sonra burda mutlu değilim kocamı sevmiyorum diye konu açarsın maazallah:delphin:

içinde ona karşı bişey var veya yok bence mesele o diil.. çok ağır bi olay yaşamışsın, üstünden az zaman geçmiş.. üstesinden gelmen tabi ki biraz süre alır..
yeni birisi elbette ki olucaktır hayatında.. ha bu o çocuk mu başka biri mi olur onu bilemeyiz.. sen de denemeden öğrenemezsin, kendin de diosun yolumu çizmem gerek die..
evet çok büyük bi acı yaşamışsın ama geride bırakmaya çalış.. bak eski sevgilin yuvasını kurmuş, sen aklına bile geliomusundru acaba şüpheli.. bu bakımdan düşün, kendi hayatına odaklan bence..
çocuğu da ister istemez kıyaslıosun ama herkes farklı sonuçta.. eski sevgiline mi benzesin yani? ya kötü hyları da benzerse ya o da çekip giderse? ay biraz garip oldu örnek ama napim :)
yeni bi insan var karşında, onu keşfetmek eskisine benzeyen bişeyden daha zevkli olucaktır..

Yaşım geldi ne demek ben başta onu anlamadım.Evet aldatılmak çok kötü birşey ama biraz zamana bıraksanız daha çok yeni.Ayrılıklar kolay unutulmuyor ki bi bırakın zamana.İçinizdeki yara bi kabuk bağlasın siz onu kanatıyorsunuz tekrar.Şu anda kıyaslamanız çok normal.Mutlu olursunuz yada olmazsınız bunu kimse bilemez ama daha yaralarınız kapanmamışken bence evlilik düşüncesi yada bi beraberlik düşüncesini atın kafanızdan.

bu kadar ağır olayların üstünden çok az zaman geçmiş yaşım geldi diyosun ama bu kadar kısa sürede ruhsal olarak toparlanman imkansız. bir yerde patlak veriyo mutlaka. kendimden biliyorum. yine de evlenme kararını vermeden önce çocukla bir süre görüş belki ısınırsın.

ama eğer ki ısınmadan mutsuz bir evlilik yaparsan sen kendini düşünmüyosun mutsuz olmam umurumda değil diyosun ama, evleneceğin adama yazık değil mi?

sekerpancari lutfen gozun kapali adim atma lutfen, bu bir omur boylesine ciddi bir karari
kendinden, duygularindan emin olmadan iyice istedigini bilmeden, karsindaki insani tanimadan bi iki gormeyle karar verme lutfen!:1no2:
Evdekilerin telasini bi yana birak o mutlulugu o heyecani o istegi senin yasaman lazim, yasini gec bi defa gec olsun ama guc olmasin!benneyaptımki

cnmm yeni bi ilişkiden çıkmışsın..sırf eski erkek arkadaşına inat gibi evlenmek istiyorsun... bence az kafanı dinle ..evlilik,,,yaşın geldi diye olmamalı..kendini hazır hissettigin zaman evlilik zamanın gelmiş olur..istemedigin biriyle evlenipte bi ömür ne kendini nede karşındaki insanı mutsuz etme bence..

Evlenmek icin evlenilmez arkadasim...o zaman kurbanlik koyun olursun iste...şutarafagitti

Bir daha birini sevemeyecem mutlu olamicam diye birsey yok, hem neyin yassini tutuyorsunki, seni bu sekilde birakip giden bu denli arkandan vuran bir adamin adini bile agzini almaman ona zerre kadar benzeyen birinden uzak durman lazim.:kahve:

Simdi istemeye gelecek kisi ile evlenmek zorunda degilsin, hoslanma, begenme, isinma olmadiktan sonra hic gelmeseler daha iyi olur...:delphin:

Hersey kadar kismet güzeli, ondan ötesi yok...:teselli:

Yoo yoo sakın ha!!!.....

Böyle bir psikolojiye sahipken sakın evlenme derim ben....

Çünkü ne kendine ne de karşındaki insana birşey veremezsin daha çok yıpranır üzülürsün....

Ama bir adım atabilirsin bu arkadaş ya da başka birisiyle....

Nereye kadar geçmişle yaşanır güzelim.... Hangimiz yaşamadık ki aşk acılarını....

Geleceğine bak artık ve mantıklı kararlar vermeye çalış....

Kararların sana hep mutluluk getirsin....

Benceee cok yanlsı yparsın kabul ederek aılen ılk bass sneın fıkrını sorsunda ondan sonra evde bayramı ılan etsınlerr cok ynlıss toplum olarak hallaa o kadar ornek varkennn cahıl kalmısız cok yolll varr katletmemız ve bu tur olayların yasnammıs ıcınn canım senınde azın var dılın varrrr kımse kımsenın hayatındakı kararlarııını farklı sekıdle degıstırmeye hakkı yokturrr

Back
X