Gebeliğe Hazırlık Kürdajdan sonra cinsel birliktelik…

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Abuk prensess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2018
97
33
88
39
Merhaba arkadaşlar, bi hafta önce bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj oldum. Doktor iki hafta birliktelik yok dedi ama eşim dayanamadı. Az az akıntım var kahverengi.
Çok pişmanlık duyuyorum erkeklere göre bişey olmaz ama size danışmak istedim?
Bi sorun yaşarmıyım?

Son düzenleme:
Keşke senin gibi tek sıkıntım bu olsa
Siteminizi sağlığınızı düşünmeyen eşinize yapın bence. İki sene önce aynı sebepten ben de kürtaj olmuştum. Çok geçmiş olsun ama eşin gönlünü hoş edeceğim diye böyle şeylere yeltenmediğim için şahsen bu tarz sıkıntılar yaşamadım. Çoğu kadın inancına göre kürtaj sonrası da lohusa olduğu için kırk gün ilişki yaşamıyor. Öyle yapsanız ne olurmuş eşinizin hali.

Siteminizi sağlığınızı düşünmeyen eşinize yapın bence. İki sene önce aynı sebepten ben de kürtaj olmuştum. Çok geçmiş olsun ama eşin gönlünü hoş edeceğim diye böyle şeylere yeltenmediğim için şahsen bu tarz sıkıntılar yaşamadım. Çoğu kadın inancına göre kürtaj sonrası da lohusa olduğu için kırk gün ilişki yaşamıyor. Öyle yapsanız ne olurmuş eşinizin hali.
Senin doğrun sende kalsın.

Merhaba arkadaşlar, bi hafta önce bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj oldum. Doktor iki hafta birliktelik yok dedi ama eşim dayanamadı. Az az akıntım var kahverengi.
Çok pişmanlık duyuyorum erkeklere göre bişey olmaz ama size danışmak istedim?
Bi sorun yaşarmıyım?
O iki haftalık cinsel ilişki yasağı neden var hiç düşündünüz mü ya da doktorunuz söylemedi mi? Rahimin kendini toparlaması ve olası bir enfeksiyon riskine karşı iki hafta birliktelik yaşamamanız gerekiyormuş ama eşiniz kendi zevki için sizin sağlığınızı görmezden gelmiş.
İnşallah o akıntılar normaldir de herhangi bir sağlık sorunu yaşamazsınız.

Back
X