Kurdeşen mi acill

Kızlar lütfen yazar mı bilgisi olan bu kaşıntı neye benziyor

Bende de olmuştu karaciğer enzimlerim yükselmişti gebelikte uyuz gibi kaşınıyordum.. Boyun olunca dikkatimi çekti vücudunuzda başka yerde yoksa parfüm kullanıyorsan o da tahriş etmiş olabilir o da başıma gelmişti sıcaktan bozulmuş meğersem

Kızlar lütfen yazar mı bilgisi olan bu kaşıntı neye benziyor
Yediğin birşeye alerjin olabilir. Ben de tuzlu fıstık yediğimde olmuştu kurdeşendi. Karbonatlı su ile yıkarsan kaşıntı hafifler. Tam olarak ilaç kullanınca geçiyor bir cildiyle doktoruna görünmen gerekir. Geçmiş olsun

Ağırlıklı olarak boyunda oluyor bu şekilde ama parfüm filan kullanmadım zaten uyuz değildir herhalde böyle kaşınıyor kabarıyor 10 dakkaya bembeyaz oluyor gene

Benim
oglumunda fıstığa alerjisi var.Felç gecirmiş gibi yüzü kayıyor. Çok tehlikeliymiş yememek gerekiyor doktor alerjiler arasında en tehlikelisi olduğunu kalbe vurabilecegini söylemişti

Uyuz olursa sulu kabarcıklar gece ve sabah kaşıntı oluyor,kurdeşen olabilir, karaciğer enzimleriyle alakalı olabilir,alarji olabilir
Benim her saat kaşıntın oluyor ve sulu kabarcık yok uyuza benzemiyor değil mi sizce de doktor tam yorum yapamadı ama ürtiker gibi i dedi

şişiyor ve kaşınıyorsa kurdeşen olabilir? ama kurdeşeni tetikleyici şeyler vardır sebepsiz ise bilemedim. krem vermedi mi doktor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…