Bende de olmuştu karaciğer enzimlerim yükselmişti gebelikte uyuz gibi kaşınıyordum.. Boyun olunca dikkatimi çekti vücudunuzda başka yerde yoksa parfüm kullanıyorsan o da tahriş etmiş olabilir o da başıma gelmişti sıcaktan bozulmuş meğersem
Yediğin birşeye alerjin olabilir. Ben de tuzlu fıstık yediğimde olmuştu kurdeşendi. Karbonatlı su ile yıkarsan kaşıntı hafifler. Tam olarak ilaç kullanınca geçiyor bir cildiyle doktoruna görünmen gerekir. Geçmiş olsun
Ağırlıklı olarak boyunda oluyor bu şekilde ama parfüm filan kullanmadım zaten uyuz değildir herhalde böyle kaşınıyor kabarıyor 10 dakkaya bembeyaz oluyor gene
Yediğin birşeye alerjin olabilir. Ben de tuzlu fıstık yediğimde olmuştu kurdeşendi. Karbonatlı su ile yıkarsan kaşıntı hafifler. Tam olarak ilaç kullanınca geçiyor bir cildiyle doktoruna görünmen gerekir. Geçmiş olsun
oglumunda fıstığa alerjisi var.Felç gecirmiş gibi yüzü kayıyor. Çok tehlikeliymiş yememek gerekiyor doktor alerjiler arasında en tehlikelisi olduğunu kalbe vurabilecegini söylemişti