“Kürdistan için Türkiye’den toprak alınacak”

Saraylim

Vazgec gonul.. Vazgec sesini duyan yok
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2012
6.954
19.360
ABD'nin önümüzdeki seçimlerde Başkan adaylarından olan Paul, 'Kürdistan'ın sınırlarımı kendi ellerimle çizeceğim, onlara bir ülke sözü veriyorum' dedi.
abd3.jpg

Amerika’nın 2016 yılı Başkanlık seçimleri için adaylardan biri olan Senatör Rand Paul, Kürtlerin kendi devletlerini kurma imkanının tanınması gerektiğini belirterek, “Ben Kürdistan için yeni sınırlar çizeceğim ve onlara yeni bir ülkenin sözünü veriyorum” dedi.

Breitbart News’e konuşan Cumhuriyetçi Parti Üyesi Rand Paul, Amerika’nın bugüne kadar verdiği desteğin yeterli olmadığını, Kürtlerin IŞİD karşısında daha fazla silahlandırılmaları gerektiğini söyledi.

“Kürtler en iyi savaşçılar olduğunu” ifade eden Paul, “Kürtler için gönderilen silahlar önce Bağdat’a ulaşıyor, burada hortumlandıktan sonra geri kalanlar Kürtler’e ulaşabiliyor ki bu da ihtiyaç duydukları şey değil. Silahlar direk olarak Kürtler’e ulaştırılmalı” diye konuştu.

Kürtlere kendi devletlerini kurma imkanının da tanınması gerektiğinin altını çizen Senatör Rand Paul, şunları belirtti:

“Kürtler’e, radikal cihatçılara karşı savunmak için kendi ülkelerinin verilmesi gerekiyor. Ancak ben bir adım daha ileri gideceğim. Ben Kürdistan için yeni sınırlar çizeceğim ve onlara yeni bir ülkenin sözünü veriyorum

İnanıyorum ki eğer onlara kendi ülkelerini vaat edersek onlar ölümüne savaşırlar. Bunu söylemek elbette gerçekleştirmekten daha kolaydır. Çünkü yeni bir ülkenin sınırlarını çizmek için Türkiye, Irak ve Suriye’den toprak alınması gerekecek.”

Paul demecinde, IŞİD’e karşı kara harekatının yapılması gerektiğini de kaydetti.

Senatör Ted Cruz da, Şubat ayının başlarında ABC televizyonunda yayınlanan “Bu Hafta (This Week) “ adlı programda; “Amerikan birliklerinin Irak’ta IŞİD’e karşı kara harekâtına girişmesi gerektiğine inanmıyorum, bunun sebebi biz zaten orada savaşan birliklere sahibiz ki onlar Kürtlerdir. Peşmerge eğitimli ve etkili savaşçılardır” demişti.

Bir diğer Başkan adayı Senatör Lindsey Graham ise, Kürtlerin silahlandırılmasının yanı sıra, 10 bin Amerikan askerinin IŞİD ile savaş için görevlendirilmesi çağrısında bulunmuştu.
http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/kurdistan-icin-turkiyeden-toprak-alinacak-769243/

Buyrun buradan yakin! Elin oglu Turk topraklari uzerinde rahat rahat ahkam kesebiliyor bugun! Guvendikleri birileri var demek ki.. Herkesin malumu.. Hani bu bizim "dunyaya kafa tutan" muhterem zat cikip dese ya Kurdistan kurmak icin amerika toprak verecek diye... Elin oglu ne rahat konusuyor bak.. Demek ki "one minut!" demekle efelik olmuyormus.. Kendi toprak butunlugunu korumaktan aciz kisi..

Kürtlere ülke sözü değil de birilerine vadedilmiş topraklar sözü olmasın o? Hani başımızdakilerin desteğiyle alınacak olan? Paravana bak kürdistanmış kürtler de sanmasınlar ki orada özgürce yaşayacaklar. Asla rahat huzur bulamayacaklar çünkü başka amaçlar uğruna maşa olarak kullanılıyorlar. Kendi ülkemizde söz hakkımız kalmadı bu hale getirenleri Allah'a havale ediyorum.

Kürtlere ülke sözü değil de birilerine vadedilmiş topraklar sözü olmasın o? Hani başımızdakilerin desteğiyle alınacak olan? Paravana bak kürdistanmış kürtler de sanmasınlar ki orada özgürce yaşayacaklar. Asla rahat huzur bulamayacaklar çünkü başka amaçlar uğruna maşa olarak kullanılıyorlar. Kendi ülkemizde söz hakkımız kalmadı bu hale getirenleri Allah'a havale ediyorum.
yakında güzel ülkemizde azınlık olacağız:KK43:

yakında güzel ülkemizde azınlık olacağız:KK43:

İç güvenlik paketi boşuna çıkarılmıyor. Yakında ülke fena karışacak şimdiden otoritelerini sağlamlaştırıyorlar, önlemlerini alıyorlar ki karşı çıkanlar olursa kanuna dayandırıp yasal! olarak yok edebilsinler.

çok doğru bir noktaya parmak bastın. Kürdistan kurulursa hiçbir kürt o topraklara gitmeyeceği gibi oradaki kürtler de batı şehirlerimize kaçacak. Suriyede kanton kurduk, devlet kurduk diyen kürtler nasıl türkiyeye kaçtı hepimiz gördük. Kürtler sadece maşa olarak kullanılıyorlar şunu bir anlasalar belki herşey daha kolay olur.

çok doğru bir noktaya parmak bastın. Kürdistan kurulursa hiçbir kürt o topraklara gitmeyeceği gibi oradaki kürtler de batı şehirlerimize kaçacak. Suriyede kanton kurduk, devlet kurduk diyen kürtler nasıl türkiyeye kaçtı hepimiz gördük. Kürtler sadece maşa olarak kullanılıyorlar şunu bir anlasalar belki herşey daha kolay olur.

Niye gitsinler ki? Batı ve iç anadoluda ekmek elden su gölden,iddia ettikleri gibi bir ayrımcılık yok her türlü özgürlük sunulmuş durumda buna rağmen çoğunluğu bölücülük yapıyor sanıyorlar ki hem karnım doysun hem pastam dursun hesabı karlı çıkacaklar.. Hey yavrum hey görecekler neyin ne olduğunu.

X