Kurdugu cumleye bak!

Summer-girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2018
4.833
12.046
138
Aylar oncesinde gorusmeyi kestigim biri vardi. Iki gun once mesaj atti. Birini bana cok benzetmis de aklina ben gelmisim. Gorseli de gondermis bana. Sasirdim. Hala yazdigi icin saglam tepki gosterdim. Bana demez mi "Evlilik olmadigi icin hakaret ediyorsun". Ben sok, ben iptal. Bu adamla sadece flort ettik, sevgili olmadik ve evliligi konu etmeyi birakin, bu kelimenin e'sini agzima bile almadim.

Zeka seviyesi mi dusuk bu adamin? Ondan mi bu cumleyi kurdu?

Ben olsam gülerdim genelde eski sevgililerimle dalga geçerdim neden bu kadar dokundu? Dalga geçseydiniz keşke

Sen her flörtüne nişan tepsisiyle gidiyorsun sanırım deseydin

Ben olsam gülerdim genelde eski sevgililerimle dalga geçerdim neden bu kadar dokundu? Dalga geçseydiniz keşke
Siz şu eşi stajyerini siz evde yokken eve kahve içmeye çağıran yazardınız değil mi? Eşinizin stajyerinin sarı saçlı olması bile size dokunmuşken başkalarını da “niye dokundu ki cınımmss” şeklinde itham etmeniz komik. İlla bir şeye gülmek istiyorsanız kendi durumunuza gülmelisiniz.

Konuya gelince, sizden yüz bulamayınca bir şekilde size bel altı vurmaya çalışan bir ergen zihniyet ile muhatap olmuşsunuz. Şanslıymışsınız ki kurtulmuşsunuz. İnsanlar hadlerini neden bilmiyorlar anlamıyorum bazen.

Hani gif'ler varya kusan bir adam var tam onu göndermelikmiş.

Bnece kafa bulmalısın konu sahşbesi

Sen diyorsun ki elemanı engelledim ama o yazdı ki evlenmedik diye kafana taktın

Eleman ciddi salak bence de

Ben olsam yazarim:

Oglum sana merakli olsam zaten engellemezdim. bahaneler uydurup yazip cizen sensin. Engelledim yine de kurtulamadim sen ne yapisik, ne yuzsuz arsiz bir tipmissin

Zeka seviyesi mi düşük? Sen adamda zeka olduğuna inanıyorsun yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…