- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
- Konu Sahibi Summer-girl
-
Sen her flörtüne nişan tepsisiyle gidiyorsun sanırım deseydinAylar oncesinde gorusmeyi kestigim biri vardi. Iki gun once mesaj atti. Birini bana cok benzetmis de aklina ben gelmisim. Gorseli de gondermis bana. Sasirdim. Hala yazdigi icin saglam tepki gosterdim. Bana demez mi "Evlilik olmadigi icin hakaret ediyorsun". Ben sok, ben iptal. Bu adamla sadece flort ettik, sevgili olmadik ve evliligi konu etmeyi birakin, bu kelimenin e'sini agzima bile almadim.
Zeka seviyesi mi dusuk bu adamin? Ondan mi bu cumleyi kurdu?
Ben olsam gülerdim genelde eski sevgililerimle dalga geçerdim neden bu kadar dokundu? Dalga geçseydiniz keşke
Neden dokunsun 2 günlük adamlar neden bana dokunsun engelle gitsinGulecek bir durum mu var da bu oneriyi veriyorsunuz? Sacma sapan bir itham var ortada ve musaade edin de dokunsun.
Neden dokunsun 2 günlük adamlar neden bana dokunsun engelle gitsin
Siz şu eşi stajyerini siz evde yokken eve kahve içmeye çağıran yazardınız değil mi? Eşinizin stajyerinin sarı saçlı olması bile size dokunmuşken başkalarını da “niye dokundu ki cınımmss” şeklinde itham etmeniz komik. İlla bir şeye gülmek istiyorsanız kendi durumunuza gülmelisiniz.Ben olsam gülerdim genelde eski sevgililerimle dalga geçerdim neden bu kadar dokundu? Dalga geçseydiniz keşke
Hani gif'ler varya kusan bir adam var tam onu göndermelikmiş.Aylar oncesinde gorusmeyi kestigim biri vardi. Iki gun once mesaj atti. Birini bana cok benzetmis de aklina ben gelmisim. Gorseli de gondermis bana. Sasirdim. Hala yazdigi icin saglam tepki gosterdim. Bana demez mi "Evlilik olmadigi icin hakaret ediyorsun". Ben sok, ben iptal. Bu adamla sadece flort ettik, sevgili olmadik ve evliligi konu etmeyi birakin, bu kelimenin e'sini agzima bile almadim.
Kuyruk acısı bence de.Bana da böyle yapmıştı biri hem de yıllar sonra.Alemin derdi ben olmuşum demek ki zamanında çok koymuşum diye düşünmüştüm ahahahahaha.kuyruk acısını çıkarmaya çalışmış. başka açıklaması yok bence.
Zeka seviyesi mi düşük? Sen adamda zeka olduğuna inanıyorsun yaniAylar oncesinde gorusmeyi kestigim biri vardi. Iki gun once mesaj atti. Birini bana cok benzetmis de aklina ben gelmisim. Gorseli de gondermis bana. Sasirdim. Hala yazdigi icin saglam tepki gosterdim. Bana demez mi "Evlilik olmadigi icin hakaret ediyorsun". Ben sok, ben iptal. Bu adamla sadece flort ettik, sevgili olmadik ve evliligi konu etmeyi birakin, bu kelimenin e'sini agzima bile almadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?