Yorumlari okuyamadim ama soyle anlatiyim..bi arkadasimla 9yasindan beri yememiz icmemiz ayri gitmeden birlikte buyuduk.herseyimizi anlatir,bilirdik birbirimizin herseyi halada devam ediyor bu..benim kucukken hayalimde bi sanatci vardi halda cok begenirim hep onun gibi bi es isterdim,erkek cocugum olsun gibi bi suru sey vardi...ve bu benim hayallerimin hepsini arkadasim yasiyir su anda..eai bile benim begendigim sanatciyi andiriyir..ama bu kiskanclik degil kader bize bunu yazmis..ama dediginiz gibi durumlar bendede cok oluyor..biseyi cok isterim bi baskasina ona istemede sahip olur ve kiymetini bilmez...iste o noktada neden ben degilim sorulari oluyor haliyle..ama takdiri ilahi var elbet bi bildigi diyip susuyirum..hakkimizda hayirlisi..insallah hayat arkadasinizi bulursunuz yalnizlik cok zor bende 31 oldum bekarim cok iyi bilirim...
Allah herkesi yuvasında, işinde, evinde huzurlu mutlu etsin asla gözüm yok kaderimle de savaşmıyorum nasibim bu.
sadece dertleşmek sanki öyleymiş gibi geliyor demek istemiştim açıkçası.
yalnızlık zor
evlenmek ürkütücü
umarım cesaretle atlalamızı sağlayacak insanlarla karşılaşırız
bazı arkadaşlar ne kadar acımasız yorum yapıyor

kıskançlık olmadığını ben çok iyi anlıyorum. imrenmek, gıpta etmek çok kötü bir şey değil. sonuçta belli yaşa gelmiş ve evlenmemiş bir bayanın, evlenip, anne olmak istemesi, böyle hoşgörüsüz bir toplumda gayet normal. başkalarına bakıp keşke bende de olsa demesi kıskanç olduğunu göstermez. eminim her kesin 10-15 çift ayakkabı çanta vs. vardır. o zaman sizlerde bu arkadaşa dediğiniz gibi, "bunlara sahip olmayan insanlara bakıp aman ne gerek var; sonuçta benden daha düşük insanlar var almayayım" deyiniz. basit bir şık çanta, ayakkabıya bile özenip alıp mutlu oluyorsunuz yada çok beğendim keşke bende de olsa demiyor musunuz ? çok basit bir şey ama bunu yapan kadın da mı kıskanç şimdi ?
iş yeri arkadaşlığı farklıdır. seçme şansınız yoktur. bu arkadaş, iş yeri arkadaşlarından bahsetmiş. bu konuda bile hemen suçlamışsınız. demek arkadaşını düzgün seçmedin bu da senin kusurun diye. pes pes pes. ben de arkadaş konusunda çok şikayetçiyim. kendi seçtiğim 10 yıllık arkadaşımın bile iş ve evlilik konusunda bana ne kadar kin beslediğini anlatamam. insanlar masum değil ve 10 yıllık arkadaşımı sildim. keşke böyle olmasaydı.
beni anladığınız için yürekten teşekkür ediyorum.
yaşamayan bilemiyor maalesef yorumu o şekilde yapan hanımlar da kendi hayatlarından yola çıkarak yorum yapıyorlae ve sonuç bu oluyor.
açıklamaya çalıştım. bunun kıskançlık olmadığını aslında ruh halimin bu şekilde oluşunu sorgulamamı ve sizde de var mı böyle şeyler diye fikir alışverişi yapmaya çalıştığımı söyeldim anlatabilmişimdir umarım.
bahsettiğiniz gibi sosyal bir ortamdaki bir arkadaşım olsa görüşmeyi keserim, telefonlarına bakmam, mesajlarına cevap vermem ya da en kötü ihtimal "hanım hanımmm kendine başka bir enayi bul" derim.
ancak burası işyeri ve ben anne babamdan çok bu insanları görüyorum gün içinde ve buradaki bir huzursuzluk muazzam etkiliyor ve benim yürümesi gereken sorumlu olduğum işler var bu insanlar da bu işleri yürütüyor. bu insanları ben seçedim bunlar benim çevremde mecburen var olan insanlar ne yazık ki ne yazık ki.
tekrar tekrar teşekkürler anlayışınıza
Hersey nasip kismet allah büyük. Herseyden vazgectigin anda gönderir mutlulugu. Sizi anliyorum siz emin oldugunuz bir hayat istiyorsunuz ama bekarsiniz diye kendinizi bosta hissediyorsunuz. Onun bunun lafina degil kendine isteklerinize deger verin. Ve öyle cikarci insanlara vasin tekmeyi benim hayatimdada var öyle isi düsünce arayan ee ama isi düsünce arayani keyfim isteyince yazarim
son tavır doğru ama bahsettiğim gibi "iş ortamı" beni bazı şeyleri yapmaktan alıkoyuyor.
umarım bir mutluluk ya da mutluluğa bir sebep gönderir rabbim.
pek çok insan "işin var şikayete hakkın yok" düşüncesinde ama o işler öyle olmuyor.
işyerinde ki mobbing ve huzursuzluk hiçbir şeye benzemiyor
teşekkürler yorumunuz için.