merhaba kıslar bilen bilir ama anlatıp sizlerede umut olmak istedim
15 ay bekleyişin ardından eşimde sperm testi sonuçlarıın öğrendik ilk testimizin sonuçlarını yazıyorum
sperm sayısı 21 milyon
harekelilik %1
doplerde varikosele rastlanmadı prof dktr gizli varikolse olabilir amlytla bakıcaz dedi
başka bi doktora gittik o doktorda evt çok düşük ama biraz daha bekleyelim arı sütü kullan dedi ve o testten 20 gün sonra tekrar yaptırdık
ve bu sırada arı sütü bal polen karışımı ve keçi boynuzu kürüne başladık pekmezinide sabah akşam yedi bi kaşık
o testte sperm sayısı 41 milyon
yarım saatte harekli %10
birinci saatte ikinci satte 4 saatte hiç yoktu
doktor pek bi değişim olmadı dedi tabiki
neyse bis bütün inancımızla kürlere devam ettik arada eşime havuç suyu da yaptım eşim sigara kullandığı için devamlı uygulayamadım malesef
bugün yaptırdığımız testte sperm sayımıs 58 400 milyon çıktı
yarım saatte %40
birinci saatte %30
ikinci saatte %20
4 sattte %10 çıktı
tabi doktorda bizde şok olduk
doktor ne kullandın bu kadarda yükseldi demiş eşime adam şaşırmış keçiboynuzunu nasıl yapıyosun demiş tarifini almış düşünün kaydirigubbakcemile3
diyceğim o ki kıslar hemen ameliyat masasına yatmayın zira bis boşuna olmuş olacaktık
bu sevinci yaşamayan bilemes sanki bebeğimiz olmuş gibi mutlu ve sevinçliyis
şimdi artık 4 gözle bebeğimizin gelmesini bekliycez
umudunuzu sakın ama sakın yitirmeyin kıslarr
mevlam hepimizin yar ve yardımcısı olsun soru sormak isteyenlere seve seve cevap veririm opuyorumnanaktan
15 ay bekleyişin ardından eşimde sperm testi sonuçlarıın öğrendik ilk testimizin sonuçlarını yazıyorum
sperm sayısı 21 milyon
harekelilik %1
doplerde varikosele rastlanmadı prof dktr gizli varikolse olabilir amlytla bakıcaz dedi
başka bi doktora gittik o doktorda evt çok düşük ama biraz daha bekleyelim arı sütü kullan dedi ve o testten 20 gün sonra tekrar yaptırdık
ve bu sırada arı sütü bal polen karışımı ve keçi boynuzu kürüne başladık pekmezinide sabah akşam yedi bi kaşık
o testte sperm sayısı 41 milyon
yarım saatte harekli %10
birinci saatte ikinci satte 4 saatte hiç yoktu
doktor pek bi değişim olmadı dedi tabiki
neyse bis bütün inancımızla kürlere devam ettik arada eşime havuç suyu da yaptım eşim sigara kullandığı için devamlı uygulayamadım malesef
bugün yaptırdığımız testte sperm sayımıs 58 400 milyon çıktı
yarım saatte %40
birinci saatte %30
ikinci saatte %20
4 sattte %10 çıktı
tabi doktorda bizde şok olduk
doktor ne kullandın bu kadarda yükseldi demiş eşime adam şaşırmış keçiboynuzunu nasıl yapıyosun demiş tarifini almış düşünün kaydirigubbakcemile3
diyceğim o ki kıslar hemen ameliyat masasına yatmayın zira bis boşuna olmuş olacaktık
bu sevinci yaşamayan bilemes sanki bebeğimiz olmuş gibi mutlu ve sevinçliyis
şimdi artık 4 gözle bebeğimizin gelmesini bekliycez

umudunuzu sakın ama sakın yitirmeyin kıslarr
mevlam hepimizin yar ve yardımcısı olsun soru sormak isteyenlere seve seve cevap veririm opuyorumnanaktan