• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi kürler işe yaradı kıslar ameliyata felan gerek yokk artıkk allahım çok şükürrrrr

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım eşimin test sonucu solda hafif varikosel, sayı 28milyon hızlı doğrusal hareket %21 toplam hareket %36 morfoloji normal çıktı çoooook şükür. ameliyata gerek görmemiş. lökosit fazla olduğundan antibiyotik vermiş bi de hareket için bal polen ye demiş. 1ay sonra kontrol demiş. keçi boynuzunu içiremiyorum. eczaneden bal polen karışımı sordum o da kapağında kalomix kronik yazan bi cam şişe verdi başka da bişey yazmıyo kutusu da yok. hiç duydunuz mu daha önce?

canım genelde arı sütü karışımları küçük bi kavonozda oluyo
eczaneden aktardan şarküteriden farketmez yanii için rahat olsun ama yok marka dersen ben bizim kullandığımızın markasınıda yazarım sana olumunekankayizsmile

saol canım içim rahatladı vallaopuyorumnanaktaneşim söledi normaldir diyede ben evham yaptim birde burada böle kader arkadaslarım olunca onlara sorim dedim:1hug:eşimede dedim sabah ben kızlara bi sorim diye kızlar kim diyo:roflol:bizim durumumuzu kimse bilmiyo o yüzden dert yanıp bişeyler danışamıyorum kimseye ama siz iyiki varsınız.allahım hepimizin yüzüne gülsün.:Saruboceq:zaten böle bir durumuda ancak çeken anlar:1hug:kaydirigubbakcemile5a.s.

rica ederim tatlımm ne demekk opuyorumnanaktan evet canım yaşamaayn çekmeyen bilmiyoo inankii çevrende kim olursa olsun böle konuşamıyosunn biizm başımıza gelmese bizde böle bu konularda bilgili olamayızz
ne diyem rabbim tez zamanda şafi isminin yüzü suyu hürmetine şifalar versinn sonrada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere inşlhhh:Saruboceq:

36 yaşındayım Yardımcı olursanız çok sevinirim.25,12,1993 tarihide evlendim çocuk olayını 1,2 yıl pek fazla dikkate almadık 1996 yılında eşimin yaptırdığı sperm tahlili sonucunda durumu öğrendik toplamda 2 milyon sperm var denildi periyodik aralıklarla sperm testi yaptırdık 1999 yılında eşim varikosel ameliyatı oldu sonuç değişmedi aksine daha da kötü oldu 2005 yılında yaptırdığımız sperm test sonucu Şiddetli oligoastenospermi teşhisi kondu.02,08,2009 tarihinde tüp bebek denedik orada eşimin yaptırdığı sperm test sonucu şöyle,Lam lamel arasında bakıldı.Nadir alanlarda İMMOTİL,çok nadir alanlarda MOTİL sperm görüldü.yazıyor sonuç bu.02,08,2009 tarihinde mastürbasyon yoluyla eşimin verdiği sperm sonucunda ve benden toplanan 5 tane yumurtaya yapılan işlem sonucu 3 tanesinin döllendiğini söylediler transfer yapıldı hamile kaldım ama 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı eşim 2 aydır Klomen ve Evicap kullanıyor 1 haftadır Zinco kullanmaya başladı. 2 aydır keçi boynuzu kürü, ve bir fincana 2 cay kaşığı zencefil ve harnup pekmezi katıyorum sabah ve akşam içiriyorum sperm artar ve hareketlenirmi.

canım çok geçmiş olsun öncelikle keçi boynuzu kürünü hiç aksatmadan yap canım pekmezide sabah akşam bi yemek kaşığı yesineğer sigara kullanmıyo ise eşin havuş suyu kürünüde yapabilirsin o da çok etkili arı sütü bal polen karışımınıda tavsiye ederim
inşlhh yükselmiştir sonucunuz yaptığınızda yazarsan sonucu seviniriz canım opuyorumnanaktan

kızlar benım eesimin sper sayısı ameliyat sonrası 2.5 milyon olmuştu.ben ona keçi boynuzu kuru uyguladım 12 milyona çıktı ama hareketlılık azdı .esim dha sonra şifacılara gitti dünyanın ilacını kullandı sonuç 1.4 mılyon.yanı keci boynuzu kürü işe yarıyo ama dikkat ettıysenız eşinizin sperm miktarı artıyo artığı iinde sayı yukselıyo testlere dikkatlı bakın anlarsınız öncesi wede sonrası mıktarını wede menı daha katı hale gelıyo.ben onrsında tüp bebek uyguladım ama bebişlerim öldü esi şimdı gene melit olacak bende bu kürlere ilk günden baslıcam allah herkese sağlık kucağınada bır yawru nasıp etsin aminnnnnnnnnnnnn

kızlar benım eesimin sper sayısı ameliyat sonrası 2.5 milyon olmuştu.ben ona keçi boynuzu kuru uyguladım 12 milyona çıktı ama hareketlılık azdı .esim dha sonra şifacılara gitti dünyanın ilacını kullandı sonuç 1.4 mılyon.yanı keci boynuzu kürü işe yarıyo ama dikkat ettıysenız eşinizin sperm miktarı artıyo artığı iinde sayı yukselıyo testlere dikkatlı bakın anlarsınız öncesi wede sonrası mıktarını wede menı daha katı hale gelıyo.ben onrsında tüp bebek uyguladım ama bebişlerim öldü esi şimdı gene melit olacak bende bu kürlere ilk günden baslıcam allah herkese sağlık kucağınada bır yawru nasıp etsin aminnnnnnnnnnnnn

aminn canım inşlhh güzel haberlerimizi veririz bizlerde opuyorumnanaktan

slm kızlar ya bırsey sorcam ınsallah bılgınız vardır

kruger degerlendırme

normal: yeterlı hucre gorulmedıgıyınden dolayı kruger analızı yapılmadı

altında degerler yazıyor fakat yanlarında hıc bır deger yok

altında spermıyogram yazıo

hacım(ml) :4
konsantrasyon(mıyon) :4
vıskozıte:++
renk/koku:
hareketlılık(tcm)(mılyon):12
A% :0