kürler

ben çok güveniyorum saraçoğlu'na hatta bir tane kür sipariş ettim ve onu kullanıyorum iki hafta oldu alalı.evde yapılan kürleri bir türlü devam ettiremedim soğan kürünü 2 kez ancak yaptım.incir kürünü 1 hafta ancak yaptım.çalışınca olmuyor yapılmıyor.yapabiliyorsan dene bence faydası muhakkak vardır.

Arkadaşlar kastettiğim şey kendi satttığı kürler onları alıp memnun kalan var mı lütfen cebap verin ona göre alacağım

ben çok güveniyorum saraçoğlu'na hatta bir tane kür sipariş ettim ve onu kullanıyorum iki hafta oldu alalı.evde yapılan kürleri bir türlü devam ettiremedim soğan kürünü 2 kez ancak yaptım.incir kürünü 1 hafta ancak yaptım.çalışınca olmuyor yapılmıyor.yapabiliyorsan dene bence faydası muhakkak vardır.

çok tşk ederim inşallah hepimize faydası olur.acil şifalar

ben şuan kullanıyorum saraçoğlu ile görüştüm ve kürlerim geldi ilk kürüm biti şimdi 2. deniycem 4 tur halinde inşlh faydasını görürüm rabbimin izni ile inşlh vesile olur.:))))

Aynen bende kızlarrr..İlk etabı bitirdimm..İkinci etaba başlıyorum nasibseee..İnş faydası oluyorrr diye düşünüyorumm..Ocak ayında 57 olan fshım martta 30 çıktı..Kiiiiiiiiii son kür incir kürü idi fsh ile alakalı hiç bir şey yoktu yanii.Zaten 8 ay vermişti bana daha zamanı var inş..Yavaş yavaş düşerek sonuca ulaşacağızzz...

Back
X