- 26 Mart 2018
- 28.488
- 128.101
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
Niye kimse cevap yazmıyor :-(3,5 yıllık evliyim ve 6 aydır bebek olsun diye uğraşıyoruz. Doktora gittiğimde herşey normal dediler. İncir kürü, soğan kürü vs deneyip de hamile kalanlar var mı acaba? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
soğan kürü yaptım ama benim adet düzensizliğim var pkos hastasıyım3,5 yıllık evliyim ve 6 aydır bebek olsun diye uğraşıyoruz. Doktora gittiğimde herşey normal dediler. İncir kürü, soğan kürü vs deneyip de hamile kalanlar var mı acaba? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Faydasını gördünüz mu pekisoğan kürü yaptım ama benim adet düzensizliğim var pkos hastasıyım
Çok teşekkur ederim cevabınız içinBende piko vardi. Hemde şiddetli. Igneyle klomenle buyumeyen yumurta incirle buyudu. Belkide psikolojik bilemem ama mutlaka deneyin inciri derim. Ama incir kuruyaptiim ay klomende icmistimm
Rabbim sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin.Cevabiniz icin de cok tesekkur ederim.Kullandiktan sonra ne kadar surede hamile kaldiniz?Canım ben adetimden hemen sonra incir havuç kürü eşime de keçiboynuzu kürü yaptım şuanda hamişim 5haftalık ve bir kitap var her anneye lazım ismi ordaki büttüüüğün duaları uyguladım
Ayy bende hemen deneyeceğim inşallah işe yarar.Bir ay içerisinde hamile olduğumu öğrendim henüz yeni şuanda darısı en kısa zamanda başına inşaAllah canım
Çokkk teşekkür ederim soyledikleriniz umut oldu.Allah hepinizden razı olsunCanm ben sogan kuru yaptim esim de keci boynuzu ozu icti hergun sabah aksam cok sukur sogan kurunden 1 ay sonra hamile kaldim, bu arada yumurtlama gununu hesapladim hatta ovulasyon testiyle kontrol ettim
Keci boynuzunu yapiyoruz 1 haftadir.Ben de adet bitince hemen başlayacağım.Öyle bir güven geldiki Allah razı olsunYarar canım keçi boynuzunu da eşine yap ibrahim saraçoğlundan dinle benim değerlerim çok düşüktü veren Rabbim veriyor inan gayretli yumurtlama günlerini takip et düzenli ilişkiye gayret göster ilişkiden sonra yat ha birde ben hacamay yaptırdım belime bence oda etkiledi..
sekiz ay sonra soğan kürüyle hamile kalmıştım :) ama dediğim gibi adet düzensizliğim vardı..senin b ir problemin yoksa hangi kürü nasıl uygulayacaksın?Faydasını gördünüz mu peki
Adet düzensizliği olmayan bir arkadaşım incir kürünü denedi.O da hamila kaldı.Onu deneyeyim diyorumsekiz ay sonra soğan kürüyle hamile kalmıştım :) ama dediğim gibi adet düzensizliğim vardı..senin b ir problemin yoksa hangi kürü nasıl uygulayacaksın?
yumurtaları geliştiriyormuş demi o :) ben eşimede keçiboynuzu pekmezi almıştım iki ay boyunca sabahları aç karnına bir kaşık içmişti :)Adet düzensizliği olmayan bir arkadaşım incir kürünü denedi.O da hamila kaldı.Onu deneyeyim diyorum
Pekmezini değlde keçiboynuzu kürünü içiyor eşim.Ayrıca yiyor da.İçime bir ateş düşmüş sanki herşeyi deneyeyim diyorumyumurtaları geliştiriyormuş demi o :) ben eşimede keçiboynuzu pekmezi almıştım iki ay boyunca sabahları aç karnına bir kaşık içmişti :)
inşallah en kısa zamanda hayırlı heberi verirsin :)Pekmezini değlde keçiboynuzu kürünü içiyor eşim.Ayrıca yiyor da.İçime bir ateş düşmüş sanki herşeyi deneyeyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?