- 21 Ocak 2018
- 8.562
- 21.243
- 348
- 32
- Konu Sahibi Dahliadivin
-
Bende dersanelerden bisey geri alabilcegmizi sanmiyorum ama dediginiz yere soralim teşekkürlerEğer kardeşinin hastalığından dolayı kusuru oluştuğundan ödeme yapmasaydınız alırdınız ama ödeme yapılmış.
Geri alamazsınız diye biliyorum.
Kaymakamlıkta tüketici hakem heyetleri var.
Onlara sorun yardımcı olsunlar size.
Çok geçmiş olsun.
Anladim evet verilen parayı geri almak cok zor bir kismini bile alsaydik kardi ama bakalim sozlesmeyi inceleyelim biz oncelikle ozaman teşekkürlerSözleşmenizi iyice okumalısınız , para iadesi şartları yazıyor mu ? Ha yok sözleşme yapmadık öylece konuştuk anlaştık derseniz vermezler . Dr raporunu ve tedavi sürecini mail olarak atıp , ücret iadesi talep edin . Vermezlerse Cimere yazın . Tüketici mahkemesine başvurulur mu bilmiyorum.
Ben de yıllar önce çalıştım dersanede kimseye parasını vermediler . Yani almanız zor .
Hmm kotuymus ya nerden bilelim boyle olacaginiVermezler. Benim kardeşim bir gün gitti. Taksitlerini 8 ay ödedik. Açıklamaları aynen şu başka bir öğrenci yerine size öncelik verdik. Siz olmasayfınız kontenjan açığı problemiyle karşılaşmayacaktık. Mahkemeye vermeleri halinde onlar haklıymış, zamanında araştırmalarınızı göre. Biz ödemiştik.
Biz boyle duzelemeyecegini ve ilerleyecegini dusunemedik toparlayip devam eder diye düşündük kimse ona baski yapmadi icinde ne yasadi bilmiyorumÇok zaman geçmiş keşke sıcağı sıcağına gidip kayıt sildirseydiniz.
:) boyle disli biri bizim ailede yok yarin telefonla ariycam bakalim ne diyeceklerKPSS için ben de kaydolmuştum dershaneye. Mide problemim yüzünden devam edemedim.
para iadesi yapmamak için çok direttiler. Eşim konuştu , baya dişlidir bu konulardaders ücretlerini ,verdikleri kitap , yaprak test ücretlerini düşüp parayı iade ettiler sonunda
Bende dersanelerden bisey geri alabilcegmizi sanmiyorum ama dediginiz yere soralim teşekkürler
Işte o yüzden kusur şartını ispat ederseniz dedim.
Oradaki kusur kardeşinizin rahatsızlığı nedeniyle dershanesine gidememesi.
Tabi en net cevap için oraya gidin siz yine de.
Tamamdir biz oyle deneyelim ozaman teşekkürlerKuzenim aynı durumdaydı belkide kurumdan kuruma fark eder bilmiyorum fakat o da biraz dişli davrandı kitap ücretlerini düşerek aldı parasını. Yani konuya girerken net olun onların insiyatifine bırakmadan deneyin bakalım belki olur.
Olay psikolojik oldugu icin covid gecince duzelir sandik bilemedikki gittikce ilerledi kursa gittikce daha da kotu oldu falan neyse oyle işte yapacak bisey yok bir ihtimal sordum bendeSözleşmede ne yazıyorsa o.
Olay olduğunda iade isteseydiniz alma ihtimaliniz vardı.
Şuan bence zor. Şansınızı deneyin tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?