Kızlar beğendiğim gelinliği erkek arkadaşımla bakmaya gittik, ben heyecanla denedim ve perde açıldı, sonra ne mi oldu beyefendi güneş gözlüklerini çıkarmadan baktı, ısrar ettim çıkar diye, ben böyle görüyorum dedi ve uzun müddet öyle durdu. En son ısrarlarıma dayanamayıp zahmet etti çıkardı.
Nişan ve düğün yakın aralıklarla olacak olduğu için nişanlık da bakıyorum, ilgi alaka sıfır üstüne önceki hallerinden eser yok sinirli mesafeli ve umursamaz. Nişan trabzon da yapılacak, bizim aile onlara otelde yer ayırdı, yaklaşık on kişi gelecekler. Biz de birinci derece akrabalar ve eşleri 25 kişi oluyoruz. Başta küçük bir isteme söz nişan düşünmüştük. Sayı tahminimizi aşınca ben otelde yemekli nişan yapmaya karar verdim, ve evde giyecek olduğum etek gömlek yerine nişan kıyafeti almak istediğimi söyledim. Çok rahatsız oldu bu durumdan, sen de herkesi çağırma dedi. Başta böyle konuşmamıştık dedi. Fakat ben yaklaşık 40 kişiyi bir eve sığdıramam. Ayrıca durumum da nişanlık almaya ve yer tutmaya müsait. Ona yük olmayacağım inşallah. Resmen suçlu duruma düştüm. Nişan için yer ayırdığım otelin web sitesine girip bakmasını fikrini beyan etmesini istedim. Evde yemek
yiyordu tam 3 saat sonra bakabildi ki normalde bilgisayar elinden düşmez. Ben nişanlık gelinlik telaşındayken hiç bir destek, empati görmezken akşam aramış Cumartesi ona pantolon gömlek bakacakmışız. Moralim iyice bozuldu. Bana sen de o kadar insan çağırma dedi. O istanbuldan on kişiyle gelirken ben sadece kendi memleketimde 25 kişi çağırıyorum diye sitem etti ki hepsi hala dayı amca yenge eşleri babaanne dede.. Yani mecburen çağırmak zorunda olduklarım aksi halde darılacak insanlar. Son olarak ben trabzon U bilmiyorum nişan çikolatası ve çiçeği nerden alacağımı sen araştır söyle dedi. Kendisi internet kurduyken bunları arayıp bulmaya üşenmesi ve benim üstüme yıkması ek moral bozukluğu getirdi. O kadar ilgisiz umursamaz ve asabi oldu ki telde konuşurken kolum yoruldu sonra konuşalım diyebiliyor. Kulaklıkla konuşma şansı varken. Tüm bu değişim ailelerin tanışmasından sonra oldu. Oysa ki aileler birbirini ve beni çok beğendiler ve sevdiler.
Haksız mıyım fazla mı şey istiyorum