Kursakta bırakmak=kayın peder

Evi ayırma şansınız yok mu yazık değil mi ömrünüze bu insanları çekiyorsunuz :KK43:
2021 yılında yarıdikili bir ev alındı bugüne kadar o ev hazır değil ,ömrüme yazık olduğunu anladığım için beynimi bir şeylerle meşgul etmek istiyorum ona da karışıyor Allah’ın bana verdiği ceza!

Hem de nasıl adam.karısının fotosunu whatsapda koymadık diye telefonlarımızı pencereden yuvarlayan birisi,2 yıldır anne babamı görmüyorum dedim nolur izin vereyin gideyim Azerbaycan’a.guya evimizi düzelteceğiz bahanesiyle karşı çıktı ve kaldım şurada şunun çirkin emirlerine boyun eğmeye

Sizin eski konuları biliyorum maalesef köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceksiniz. Kaynanayı koy mu diyor koyun watsappa madem, kp ile iyi geçinin babacım izninle yapayım diyin falan suyuna gidin. Böyle gizli gizli para toplayıp dönün sonra memleketinize. Başka çözüm yolu gözükmüyor.

Oooo nilucan güzel olmuş pasta ellerine sağlık :)

Hem de nasıl adam.karısının fotosunu whatsapda koymadık diye telefonlarımızı pencereden yuvarlayan birisi,2 yıldır anne babamı görmüyorum dedim nolur izin vereyin gideyim Azerbaycan’a.guya evimizi düzelteceğiz bahanesiyle karşı çıktı ve kaldım şurada şunun çirkin emirlerine boyun eğmeye
iş eşinizde bitiyor. eşiniz adam olsunda arkanızda dursun o ne diyor babasının bu triplerine?

Avcunu aç kpye uzat yaptigim pasta parasını direk veriyorsanız yapmayın de. Offf offf baştan düğme yanlış iliklenmis.

Her kese Selam ! Nihayet bu gün pastayı hazırladım sattım paramı da kazandım çok mutluyum şimdi.Ama her zaman olduğu gibi sevinçlerimi kursağımda bırakacak biri olmalı.kayınpeder cezası her gün işe gider de Nilu pasta pişirdiği gün oturdu evde.kayınvalideye söylemiş Nilüfer niye pasta yapıyor?kim için?kadın söylemiş kreşte bir çocuk için yapıyor.kp demiş bir daha yapmasın.bunu bana kv söyledi.bilmiyorum bunlr ne istiyorlar ne yapayım oturup şunlardan para bekleyeyim sadece doğum günlerinde bir şey verirler ya vermezler diğer günler hiç.kvya sitem ettim bir şey demedi .ne yapsın o da ?böyle aşağılık bir adamdan korkuyor işte.ne yapayım sizce?kpnin dediğini mi yapayım ?!
Çok güzel olmuş ellerine sağlık

Her kese Selam ! Nihayet bu gün pastayı hazırladım sattım paramı da kazandım çok mutluyum şimdi.Ama her zaman olduğu gibi sevinçlerimi kursağımda bırakacak biri olmalı.kayınpeder cezası her gün işe gider de Nilu pasta pişirdiği gün oturdu evde.kayınvalideye söylemiş Nilüfer niye pasta yapıyor?kim için?kadın söylemiş kreşte bir çocuk için yapıyor.kp demiş bir daha yapmasın.bunu bana kv söyledi.bilmiyorum bunlr ne istiyorlar ne yapayım oturup şunlardan para bekleyeyim sadece doğum günlerinde bir şey verirler ya vermezler diğer günler hiç.kvya sitem ettim bir şey demedi .ne yapsın o da ?böyle aşağılık bir adamdan korkuyor işte.ne yapayım sizce?kpnin dediğini mi yapayım ?!
Çok güzel yapmışsınız pastayı emeğinize sağlık. Pastanın ve kazandığınız paraya odaklanın bir iki söyler sonra susar

Her şeyden önce kabile yaşantısından vazgeçmeniz gerekiyor. Kendi evinizde olsanız kimseye hesap verme derdiniz olmadan istediğinizi yapar satarsınız.

Back
X