• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurstaki kız

Yani kendinizi harap etmeyin öğreteceksiniz diye. yerinizi değiştirin, sorduğunda bilmiyorum diyip geçiştirin.

Hocanın işine geliyor bu durum. Çünkü kadın sürekli anlamayanlar olunca gösteriyor haliyle konuşarda geri kalıyor. Bendeki sorun ne sizce anlayamadım açsanız

Bence yerinizi değiştirin. O kurslara ben de gittim o kadar amaçsız insanlar var ki başkalarının yerini işgal etmekten başka bir şey yapmıyorlar. Benim gittiğim ücretsiz ve kurayla katılınan bir kurstu öylesine gelmiş birisi vardı, dediğiniz gibi dersle ilgisi yok sonra da canı sıkıldı gitti. Zaten her fırsatta birisiyle dedikodu yapmaya, laf taşımaya vs çalışıyordu (herkesle yeni tanıştığı halde). Ama bizim grupta kimse onun bu tepkilerine cevap vermedi görmezden geldi ondan sıkıldı gitti sanırım. Bir kişinin de hakkını yemiş oldu. Sınavlardan kalınınca tüm sınıf için zor bir durum oluşuyor uyarmanızı ben normal karşılıyorum çünkü İtirazlar oluyor, konular tekrar anlatılıyor vs vs. ama kendinizi çokta ortaya atmayın siz öğrenin geçin bence.

Bizimki de ücretsiz. Hoca zaten kopyanın serbest olduğunu söyledi kadın tekrar uğraşmak istemiyor sınavla filan. Bu zamana kadar da kalan olmamış. Bir şeyi yapamadığında eğer ben de yardım etmiyorsam hemen uff valla gelmicem diyor sonra da bana nasıl yapıyoruz göstersene diyor. Başlarda çok hevesliydi gayet iyi niyetle yardım talebine cevap veriyordum ama sonrasında sürekli laf sokmalar başladı.

Yahu size ne?Çok manasız işlere girmişsiniz sorarlarsa cevap verin durduk yere eğitmen rolüne girmeyin.Girdiyseniz de lafını yapmayın.Kızı az çok tanımışsınız kopya çekmesine izin vermeseydiniz.Belki yapamadığından çalışırdı bi dahakine.Şimdi diğerinde de sizden geçirecek.Kız kolay demese de sizden kopya çektiğini söylese tavrınız değişirdi ama sanırım sinir olmazdınız.
Ayrıca kimseye öğrenemiyor falan filan diyemezsiniz herkesin öğrenme kapasitesi bir değil.Sabredemiyorum kalbini kırıcam tribine girene kadar kendi egitiminizle ilgilenin.Bırakın yapamasın annesi değilsiniz ya.
Bilmislik taslamayın bence de ,hak eden isteyen alır sertifikayı beceremeyen alamaz.Tasası size düşmesin,siz sağ onlar selamet

Ben kopya çekmesine bir şey demiyorum ki hanfendi bir teşekkür dahi etmemesine diyorum. Yapamasaydı çalışmak yerine kursu bırakacaktı. Çok şükür kendi eğitimimle de ilgileniyorum. Siz şu an nasıl bana laf etme hakkını buluyorsanız ben de ona laf etme hakkı bulurum karışamazsınız.

Bildigim bir konudan sirf cv eklemek icin sertifika almaya gittim Bilmeyen biri bilgin oldugunu anlayinca surekli yardim istiyor her kursta aynidir okulda bile boyle (sana biraz dik bir tip denk gelmis)konunun senin icin sikinti olan kismini anladim benimde bilmedigim yerlere geldik ssst dur kacirdim anlamadim diyip hocaaammm kacirdim ben anlamadim modunda bir iki takilinca fayda yok deyip kendilerini veriyorlar
Tecrubeyle sabit yapacagin yardimi sinavda kagidi acik birakarak yaparsin :KK49:
Zaten ne ogrenirse ogrensin is yerinde sikismadan biraz debelenmeden kimse bise ogrenmiyor takilma
Patron sarlayinca eksigini jet hizinda ogrenip bir dahada unutmuyorsun:KK45:

Aynen öyle sırf kpss için gidiyorum şu kursa. Bildiğim belli olunca da benden yardım istiyor ki o çaresiz kalınca dayanamayıp yardım ettim bir kere. Dur bir dahakine ben senin taktiği uygulayayım belki tutar :KK49:

Ben kopya çekmesine bir şey demiyorum ki hanfendi bir teşekkür dahi etmemesine diyorum. Yapamasaydı çalışmak yerine kursu bırakacaktı. Çok şükür kendi eğitimimle de ilgileniyorum. Siz şu an nasıl bana laf etme hakkını buluyorsanız ben de ona laf etme hakkı bulurum karışamazsınız.
Konuyu foruma açtığınız için benim fikrimi belirtme hakkım var.Yani laf etme hakkım var demek oluyor bu.
Kız için bunu normalleştirdiğiniz için ihtiyaç hissetmemiş herhalde teşekkür etmeye.Bi kere sorar anlatırsın ikinciye sorarsa aaa sınavda ben olmayacağım ama kendin öğren dersin geçersin.Sınavda kopya vermezsin.Hem her seferinde anlat hem kopya ver ki bu iyilik değil zaten.İyilik yapmamışsınız.Biliyor olmaktan herkesin size birşeyler sormasından mutlu olmuşsunuz ama sonradan iş başka boyutlara gelince rahatsızlık başlamış.Yani buna siz yol açmışsınız iyilik yaptım başıma gelene bak bi teşekkür bile etmedi tavrı biraz garip geldi.

Sinir oluyorsan yardım etme sonuçta sen öğretmen değilsin, yada yardım et ve yargılama

Konuyu foruma açtığınız için benim fikrimi belirtme hakkım var.Yani laf etme hakkım var demek oluyor bu.
Kız için bunu normalleştirdiğiniz için ihtiyaç hissetmemiş herhalde teşekkür etmeye.Bi kere sorar anlatırsın ikinciye sorarsa aaa sınavda ben olmayacağım ama kendin öğren dersin geçersin.Sınavda kopya vermezsin.Hem her seferinde anlat hem kopya ver ki bu iyilik değil zaten.İyilik yapmamışsınız.Biliyor olmaktan herkesin size birşeyler sormasından mutlu olmuşsunuz ama sonradan iş başka boyutlara gelince rahatsızlık başlamış.Yani buna siz yol açmışsınız iyilik yaptım başıma gelene bak bi teşekkür bile etmedi tavrı biraz garip geldi.

İlk sınavdı kopya ver diye yalvarınca da şu kağıdına kapanan tiplerden olmadım. Zaten hoca kopyayı serbest kıldı. Vermiş olmakla gocunmuyorum zaten ama başka tepkileri de beni benden alıyor. Yardım etmekten son derece mutlu oluyorum bu doğru. Biliyor olmaktan da mutlu oluyorum. Hayatım boyunca eğitim ortamında böyle oldum ama bu şeyle ilk defa karşılaşıyorum. İkinciye kopya vermeyince kötü olan ben olacağım. Zaten olay kopya verip vermemek de değil. Kimler kimler şu kopyayla o sertifikayı alıyor. Geçen sene bir arkadaşım benim yerimdeydi. Bu duruma alışılmış artık hoca ve kurs çevresinde. Benim derdim kendini sürekli benimle kıyaslaması, hem yardım isteyip yapınca çok bilmiş olduğumu söylemesi.

Ben anlamadım siz niye öğretmen rolüne soyundunuz ki? Size ne herkes bildiği gibi yapsın kalırsa da kalır onun problemi.
Ayrıca biyolojik ilaç ne ola ki?:KK53:
Hem belki kız geyigine geliyor, vakit öldürmeye geliyor, sosyallesmeye geliyor. Demek ki sallamiyor. Alt tarafı bir bilgisayar kursu amma abartmissiniz.
Aynen +1

Hepsini okumadim uzun geldi takma kafana bosver bu da dertmi?

Hemen uzaklasmalisiniz bence onun yanindan,kendi ogrensin ,iyilikten maraz dogarmis,ayni hesap,kendinizi yipratmaya gerek yok

Siz niye bu kadar takinti yaptiniz anlamadim ben? Ister calissin ister calismasin size ne ki bundan? alti ustu bilgisayar sertifikası:kahve:

Elinde imkan varken değerlendirsin istediğini başarsın istiyorum çünkü. Özellikle kadınların kendilerini daha çok geliştirmelerini istiyorum. Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın lafı gibi vurdumduymaz olmak istemiyorum.

Fazla büyütme alt tarafı bilgisayar kursu
Dünyayı kurtarmıyorsunuz... :)

Sizin için ufak belki ama o kadın için büyük bir şey. Çünkü ona daha iyi bir iş imkanı sağlayacak. Sürekli bunu söylediği için ben de onu teşvik etmek istiyorum.

Bence itici olan kurstaki kız. Konu nu sahibi gayet normal yani. Kinu sahibine laf edilmesini anlayamadım. Anartmamissin bence haklısın. Ams boşver uzak dur oyle bir cinsten yeter

Sizin için ufak belki ama o kadın için büyük bir şey. Çünkü ona daha iyi bir iş imkanı sağlayacak. Sürekli bunu söylediği için ben de onu teşvik etmek istiyorum.
Aman kadın için büyük bir şey olsa niye çalışmayıp senden yardım beklesin kopya çeksin
Siz de yardım ediyorum diye öğretmencilik oynamayın lütfen iyilik yapmaktan yapmaya da fark var buna kendini kullandırtmak denir ayrıca...

Aşırı yumuşaksınız. Sinirliyim, dilimin kemiği yok falan demişsiniz ama bunlardan eser yok sizde. Valla bende orta derecede sinirliyimdir çok sinirli değilimdir ama buna rağmen çoktan yollamıştım yanımdan kıra döke hemde

amaaan sen niye uğraşıyorsun ki öğretmen değilsin ki,Kursa öğrenci olarak gitmiyormusun...Hiç uğraşma sen kendi işinle meşgul ol..

Back
X