Kurşun döken güvenilir biri?

Ashley_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011
502
11
46
Bursa
Kurşun döktürmek istiyorum.Ama bu güvenilir biri olsun,sanırım el alması gerekiyormuş dökecek kişinin.bildiğiniz biri varsa bana özelden mail atabilir misiniz...

Şamanizm zamanından kalan bu ilkel yöntemlerden medet umuyorsunuz da bir psikoloğa gitmeyi dert edersiniz. Amca oğlumun ayakları hala izini taşıyor, 28 yaşında hala derisi buruş buruş yanlışlıkla üstüne dökülen kurşun yüzünden! Ne anlıyorsunuz böyle hurafelerden akıl erdiremiyorum bir türlü.

Bu benim tercihim canım.sen döktürmezsin olur biter.

Doğru söze ne denir.

aa çok geçmiş olsun. nasıl olmuş ki.

Konunun kapatılmasını saplayacak anti yorumlar yapmazsanız neden kapansın
Tercih meselesi
Kimene ki döktürmesinden

ek olarak

Müslüm gündüz

harun yahya (adnan oktar)

zekeriya beyaz

Yaşar nuri.

bunlardan birisi bana el verirse dökebilirim seve seve..

el ver spaydiiiiii....hemen bacııııııım !

Son düzenleme:
Arkadaşlar neden dalga geçiyorsunuz? Kişilerin kendi tercih ve inancı.. Benimde başıma bu 2 ay boyunca gelmeyen musibet kalmadı. Trafik kazası mı geçirmedim, dolmuşlardan düşüpte sürüklenmekten mi kurtulmadım aklınıza gelmeyecek onlarca şey yaşadım şu kısacık 2 ay içinde. Çevremden hep duyardım şu kurşun dökme meselesini. Ve hep bir merak olarak kalmıştı içimde. Ta ki sürekli gittiğim falcınında yıldızın çok düşük mutlaka kurşun döktürmen gerek demesine kadar. Karar verdim kurşun döktürmeye ve döktürdüm. Çok ilginç bir tecrübeydi. Hani hep tv lerde görürürüz ya insanlar kurşun dökülürken gerilirler felan. Bana kurşun dökülürken acayip bi gülme krizine girdimi hatırlıyorum. Ve çok heyecanlanmıştım. Tuhaftı.. Kurşun döküldükten sonra kurşun dökülen suyu eve felan serpmemiz gerekiyomuş sanırım bende denileni harfiyen yaptım. Yaptıralı 1 hafta oldu ve bekliyorum. Bakalım neler olucak bundan sonra, şansım açılacak mı? Konu sahibi arkadaşım!! Eğerki gerçekten çok yaptırmak istiyorsan, ki istiyosun iyice araştır bu işleri yapan kişileri ve yaptır . En azından içinde kalmaz :)

Arkadaşlar herkesin düşüncesine saygılıyım,inanmayan döktürmesin.Ama konuyu daha öncede açmıştım 2-3 hafta önce hala bulamadım.etrafımda yok hiç bilen mecburen buraya yazdım.
Ben inanıyorum.ayrıca bu kurşunla ilgili bilimsel yazılarda var.negatif enerjiyi absorbe ettiğine dair.inanmayan yaptırmaz tabiki.ama ben inanıyorum nazar a iyi geldiğine.umarım bilen biri çıkar.özelden de msj atabilirsiniz kızlar..

Bu tarz konular tartışmaya neden olduğu için yasaktır.
Konu sahibi arkadaşım bilen var bilmeyen var lütfen başka yerlerde sorunuza cevap arayınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…