• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KUrşun döktüren..

Merve12y

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2014
94
24
28
Batıl bir inanç olabilir dinimizde kabul görür bişey de olmayabilir fikrim olmadığı için soruyorum.kurşun döktüren var mı acaba kimilerinin dediği gibi rahatlatıyor mu yoksa gerçekliği olmayan birşey mi acaba??

Aslında bilimsel olarak da kanıtlandı, stresi aldığı için yani negatif enerjiyi ortadan kaldırdığı için kişi de rahatlama meydana geliyor. Artık batıl inanç değil, bilimsel sonuç olarak karşımızda ;)

:D valla bana bıldıgın enerjı yuklemesı yapıyor :D
1 kere kursun doktuler pof pof degısık degısık sekıller cıktı sesler cıktı
yok akrep var dedıler yok goz var dedıler hatta oksurdum o sırada tuttu tuttu dedıler
:D eglencelıydı okadar

Kız döktürme tependen aşağı öyle şeyler :KK12:
Mazallah yüzüne gözüne sıçrar....bırak negatif kalsın :KK14:

:KK70: valla bana bıldıgın enerjı yuklemesı yapıyor :KK70:
1 kere kursun doktuler pof pof degısık degısık sekıller cıktı sesler cıktı
yok akrep var dedıler yok goz var dedıler hatta oksurdum o sırada tuttu tuttu dedıler
:KK70: eglencelıydı okadar
Ben şekillerle ilgilenmiyorum mesela, ben de döktürdüm zamanında ve cidden rahatladım ve aynı etkiyi toprağa çıplak ayakla basarak da elde ediyorsun ya da denize girdiğinde :)

Bu arada konu sahibi en gıcık olduğum türden çıktı... Konuyu 1 saat önce açıp toz olmuş :KK72: Seni kurşun döktürmek falan paklamaz, sen küvete su doldur yat içine, pc'den uzak dur yeter :KK69:

:KK76:Eve bir tane kedi alın ne sinir kalır ne stres bende iki tane var huzur fışkırıyor

:KK76:Eve bir tane kedi alın ne sinir kalır ne stres bende iki tane var huzur fışkırıyor
Ayy bende de var bi minnoş...insanı keyifle depresyona bile sokturmuyo :KK68: mırr da mırrrr hep tepemde...sade yalasın yüzümü,koynuma yatsın....özledimmm

Ayy bende de var bi minnoş...insanı keyifle depresyona bile sokturmuyo :KK68: mırr da mırrrr hep tepemde...sade yalasın yüzümü,koynuma yatsın....özledimmm
Ben sokakta çocukların işkencelerine maruz kalan annesinden ayrılmış sakat kalmış minik yavruları alıp annelik yapıyorum bir tanesi henüz iki aylık şuan kucagımda kulagımı emiyor mır mırları eşliğinde

Back
X