Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Moralle negatif enerji çok farklı ama :)) Mesela toprağa çıplak aayakla basmak negatif enerjiti alır yani kurşun döktürmek/denize girmek vs gibi ama mezdeke izlemek o an belki moral olabilir :)))kız mezdeke ızlese aynı enerjıyı verır
kursuna mursuna gerek yok :)
Ben şekillerle ilgilenmiyorum mesela, ben de döktürdüm zamanında ve cidden rahatladım ve aynı etkiyi toprağa çıplak ayakla basarak da elde ediyorsun ya da denize girdiğinde :)valla bana bıldıgın enerjı yuklemesı yapıyor
1 kere kursun doktuler pof pof degısık degısık sekıller cıktı sesler cıktı
yok akrep var dedıler yok goz var dedıler hatta oksurdum o sırada tuttu tuttu dedıler
eglencelıydı okadar
Ayy bende de var bi minnoş...insanı keyifle depresyona bile sokturmuyoEve bir tane kedi alın ne sinir kalır ne stres bende iki tane var huzur fışkırıyor
Ben sokakta çocukların işkencelerine maruz kalan annesinden ayrılmış sakat kalmış minik yavruları alıp annelik yapıyorum bir tanesi henüz iki aylık şuan kucagımda kulagımı emiyor mır mırları eşliğindeAyy bende de var bi minnoş...insanı keyifle depresyona bile sokturmuyomırr da mırrrr hep tepemde...sade yalasın yüzümü,koynuma yatsın....özledimmm