Arkadasinm kime doktureceksin rica etsem bende dokturmeyi cok istiyorum bana yardinmci olur musun? Kaca dokuyor teyse cok ihtiyacm var kendimi cok kotu hissediyorm
bizim tanıdığımız döküyor para almıyor zaten bu işi parayla yapanlardan hayır gelmez
merhaba kızlar nazara inanırmısınız ve kurşun döktürmenin iyi geliceğine... bundan çok önce orta okul zamanlarında o kadar çok baş ağrısı çekiyordum ki ne ağrı kesiciler ne iğneler hiç biri iyi gelmiyordu baş ağrısının yanında mide bulantısı istifra çok oluyordu bir gün ağrımasa diğer gün mutlaka başım ağrırdı artık okulda duramaz izin alıp eve gelirdim migren sinüzüt hiç biri yok gitmediğim doktor kalmadı beyin temografisi falan her şey yapıldı ama hiç bir şey çıkmadı doktorun verdiği ilaçlarıda kullanıyordum hiç faydası yoktu bi gün bi akrabamıza kurşun döktürceklermiş tesadüf bizde oraya gitmiştik kurşun döken teyzeyle annemde benim baş ağrımı konuşuyordu teyze kızına da dökelim belki yararı olur dedi bana döktüler teyze baya şaşırdı çok nazar çıkmış o günden sonra baş ağrılarım kesildi bu tür şeylere inanmam aslında ama o kadar doktora gittim o kadar ilaç kullandım hiç bir faydasını görmedim ama kurşun döktürdükten sonra geçti inanılır gibi değil.
son 2 ayda beri yine başladı bu baş ağrıları aynı öncekiler gibi yine doktor doktor gezdim ama hiç bi sonuç alamadım yarın kurşun döktürcem yine kesilirse bu baş ağrısı bu sefer gerçekten inanıcam nazara sizin başına geldimi böyle şeyler yada inanırmısınız
Kursun atom numarasi en yuksek kararli elementtir ve dokuldugunde negatif elektrigi notrlestirdiginden dokulen kisiye iyi geldigi soylenir. Inanirim ama hic yaptirmadim, yaptirmayi cok istiyorum. Hangi sehirdeyseniz ozelden konusalim.
Döken birini bulursanız lütfen bana da haber verir misiniz?Başlığı açan arkadaştan rica ettim ben istanbuldayım bulursam size haber veririm.
Tabi ki ben de istanbuldayim, cok iyi olur :)
banada yardım edebilir misiniz bende istanbul dayım ve kurşun döktürmek istiyorumTabi ki ben de istanbuldayim, cok iyi olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?