• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kurşun döktürmek

arse88

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2013
49
1
6
Bursa
merhaba kızlar nazara inanırmısınız ve kurşun döktürmenin iyi geliceğine... bundan çok önce orta okul zamanlarında o kadar çok baş ağrısı çekiyordum ki ne ağrı kesiciler ne iğneler hiç biri iyi gelmiyordu baş ağrısının yanında mide bulantısı istifra çok oluyordu bir gün ağrımasa diğer gün mutlaka başım ağrırdı artık okulda duramaz izin alıp eve gelirdim migren sinüzüt hiç biri yok gitmediğim doktor kalmadı beyin temografisi falan her şey yapıldı ama hiç bir şey çıkmadı doktorun verdiği ilaçlarıda kullanıyordum hiç faydası yoktu bi gün bi akrabamıza kurşun döktürceklermiş tesadüf bizde oraya gitmiştik kurşun döken teyzeyle annemde benim baş ağrımı konuşuyordu teyze kızına da dökelim belki yararı olur dedi bana döktüler teyze baya şaşırdı çok nazar çıkmış o günden sonra baş ağrılarım kesildi bu tür şeylere inanmam aslında ama o kadar doktora gittim o kadar ilaç kullandım hiç bir faydasını görmedim ama kurşun döktürdükten sonra geçti inanılır gibi değil.

son 2 ayda beri yine başladı bu baş ağrıları aynı öncekiler gibi yine doktor doktor gezdim ama hiç bi sonuç alamadım yarın kurşun döktürcem yine kesilirse bu baş ağrısı bu sefer gerçekten inanıcam nazara sizin başına geldimi böyle şeyler yada inanırmısınız

Canım merhaba,
Nazara inanırım.Hatta öyle aniden başlayan ,geçmeyen ve üzerinde ağırlık oluşturan başağrılarında bende kendime okur yada birine okuttururum.....
Ama Kurşun dökme konusunu hiç bilmiyorum .pek inanmadığım gibi hiçde yaptırmadım..

Dinimizde kurşun döktürmek diye birşey yok.Nazar var ama çözümü nekurşun ne mavi boncuktur.Çözümü duadır.
Sebepsiz başağrılarının sebebi sinirseldir.

nazara inanırım sürekli kendimi okurum ya da bi abla var iş yerinde onun okumasıda iyi gelir bana ona okuttururum ama kurşun

döktürme konusunda hiç bi bilgim yok inancımda açıkcası

Faydası olabilir.Kurşun döktürmek tamamen boş bir inanış değildir.
Yüklendiğimiz statik yani negatif elektriği toplayıp temizler.

Başka bir hastalığın (tansiyon,migren vs...) yoksa,sebep bulunamıyorsa neden olmasın ?

cnm kurşun döktümenin faydası bilimsel olarak kanıtlanmştır,kurşun üzerindeki elektriği alır.Nazara gelince dinimizdede var yeri ve döktürmenin hiçbir zararı yok faydası var yalnız döken kişinin aa bak kuş çıkmş,böcek varmş vs gibi söylemleri yani kurşundan fal bakması doğru değil.sen döktür mutlaka işe yarar,geçmiş olsun ;)

Arkadasinm kime doktureceksin rica etsem bende dokturmeyi cok istiyorum bana yardinmci olur musun? Kaca dokuyor teyse cok ihtiyacm var kendimi cok kotu hissediyorm

merhaba kızlar nazara inanırmısınız ve kurşun döktürmenin iyi geliceğine... bundan çok önce orta okul zamanlarında o kadar çok baş ağrısı çekiyordum ki ne ağrı kesiciler ne iğneler hiç biri iyi gelmiyordu baş ağrısının yanında mide bulantısı istifra çok oluyordu bir gün ağrımasa diğer gün mutlaka başım ağrırdı artık okulda duramaz izin alıp eve gelirdim migren sinüzüt hiç biri yok gitmediğim doktor kalmadı beyin temografisi falan her şey yapıldı ama hiç bir şey çıkmadı doktorun verdiği ilaçlarıda kullanıyordum hiç faydası yoktu bi gün bi akrabamıza kurşun döktürceklermiş tesadüf bizde oraya gitmiştik kurşun döken teyzeyle annemde benim baş ağrımı konuşuyordu teyze kızına da dökelim belki yararı olur dedi bana döktüler teyze baya şaşırdı çok nazar çıkmış o günden sonra baş ağrılarım kesildi bu tür şeylere inanmam aslında ama o kadar doktora gittim o kadar ilaç kullandım hiç bir faydasını görmedim ama kurşun döktürdükten sonra geçti inanılır gibi değil.

son 2 ayda beri yine başladı bu baş ağrıları aynı öncekiler gibi yine doktor doktor gezdim ama hiç bi sonuç alamadım yarın kurşun döktürcem yine kesilirse bu baş ağrısı bu sefer gerçekten inanıcam nazara sizin başına geldimi böyle şeyler yada inanırmısınız

bu arada aklıma geldi bende böyle birşey yaşadım hatta sanki beynim de karıncalanmalar uyuşmalar oluyordu o kadr başım ağrıyordu ki dr gittim bişi yok dedi başka bir dr gittim tomografi istedi benden sonra bende gittim tomografiye girdim hatta klinik de asistan baana yaşın çok genç neden seni göndermişler ki dedi neden dedim bana bu makinalar da fazlasıyla radyasyon var canım bu genç yaşta radyasyona maruz kalıcak vucudun dedi :( moralim bozuldu bır daha dr bole seyler istediğinde emin olmadan seni göndermesinler uyar olur mu dedi senin de haberin olsun cnm sonuç allahtan bişey çıkmadı sonuç sinir stres dedi dr :(

Nazar vardır, çaresi de duadır, dinde kurşun döktürmek diye bir şey yok

Ancak kurşun döktürmek bilimsel olarak açıklanmıştır; negatif elektriği çekmek suretiyle rahatlama yaratır

bir gece rüya gördüm annemin sokağı ateşler içindeydi her taraf yanıyordu evler yıkılıyor ateşler dığer evlere yansıyordu o kadar gercektı kı uyandım kendıme gelemedım bır turlu annem ve kardeşimden ayrıydım babamda kalıyordum ruyadan kan ter içinde uyandım içime bir korku girdi atamadım onu sonra gün içinde yengem gel komsuya gıdelım dedı bana ıyı deyıp gıttım bende aradan bir saat sonra gel sana kurşun dökturelım dedi iyi dedim bende döktüler sonra döken kadın aman kızım noldu sana kalbın cıkmıs kursunda neyden korktun bu kadar dedi anlattım ruyamı kurşun dökuldukten sonra bana bir rahatlama geldi içimde ki korku da gitti o benı okudu ufledı sonra yengemın tlfnu caldı arayan kardeşimdi abla gece sokakta yangın çıktı dedi ıkı yan evımızdekı apartman alevler için de kaldı dedi kadın öldü çocukları zor kurtarıldı nerdeyse bıze gelıyordu cokk korkuncdu dedı işte o gündür kurşun döktürmenın bana ne kadar iyi geldiğini anladım

Kursun atom numarasi en yuksek kararli elementtir ve dokuldugunde negatif elektrigi notrlestirdiginden dokulen kisiye iyi geldigi soylenir. Inanirim ama hic yaptirmadim, yaptirmayi cok istiyorum. Hangi sehirdeyseniz ozelden konusalim.

Kursun atom numarasi en yuksek kararli elementtir ve dokuldugunde negatif elektrigi notrlestirdiginden dokulen kisiye iyi geldigi soylenir. Inanirim ama hic yaptirmadim, yaptirmayi cok istiyorum. Hangi sehirdeyseniz ozelden konusalim.

Döken birini bulursanız lütfen bana da haber verir misiniz?Başlığı açan arkadaştan rica ettim ben istanbuldayım bulursam size haber veririm.

Tabi ki ben de istanbuldayim, cok iyi olur :)

istanbulun neresinden ya bende bir ara arastırmıstım çok ilginç döken birini bulmak gercekten zor hasköyde mi ne bir kadın varmış burdan almıştım numarasını ama gıtmeye cekındım tek başıma sonra kaldı o burda ki başlık sahibi de para ile yapılmaz deyince tanıdık bulmak gerek artık

Back
X