Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bacım eskimo kızla kızılderili erkek de evlenebilir,bu ne biçim soru, sanki atla deve evleniyor, insan hepsi
Kürt kız demedim, kürt erkek dedimKürt kızlar Koreliler ile evleniyor ne diyorsun küresel modu açıldı.
Kaos yükleniyor sadece izleKürt erkek ile türk kız evlenebilirmi
Kim bunlar? Siz ve sevgiliniz mi? Aile yapısına, iki kişinin beklentisine bağlı. Bu şekilde evlenen çok kişi var. Ama mutlular mı? Orası da büyük soru işareti. Kültür farkı evliliklerde sıkıntılara sebep olabilir.Kürt erkek ile türk kız evlenebilirmi
Yasal olarak bir engel yokKürt erkek ile türk kız evlenebilirmi
Aaa hiç farketmedim öyle mi? Geçen oda bir afrikalı kadın ile evlendi. İnsanların senin gibi kafalarında soru işareti olmadığı için anlaşabiliyorlarmış gördüğün üzere farklı kültür hatta küresel. Cevabı aldın varsıyorum.Kürt kız demedim, kürt erkek dedim
Anlaşmak ve birbirine olan saygı aşk hepsi önemli bazen kendi köylün olsa kanlı bıçaklı ayrılıyorsun.Kim bunlar? Siz ve sevgiliniz mi? Aile yapısına, iki kişinin beklentisine bağlı. Bu şekilde evlenen çok kişi var. Ama mutlular mı? Orası da büyük soru işareti. Kültür farkı evliliklerde sıkıntılara sebep olabilir.
Evlenebilir kocam Kürt ben de Türküm. Selanik göçmeniyim üstelik. Ama eşinizin yetişme şekli çok önemli. Eşimle uzun yıllar sevgiliydik buna rağmen aile içine girince çok zorlandım özellikle kayınvalidem çok zorladı hala öyle. Giyimime onlara giderken dikkat ediyorum ve çok abartı derecede iç içelik var. Mesela bir olay olunca herkese anlatıyorlar her gün görüntülü konuşuyorlar ya da hasta bile olsan akraba gelince ziyarete gitmen lazım vs vs biz baya esnettik ona rağmen zor geliyor bana çoğu şeyi. Ki kayınpederim Üniversitede zamanında öğretmenlik yapmış biri.Kürt erkek ile türk kız evlenebilirmi
Aşk meşk de bir yere kadar, hepsi yalan dolan. Sevsen de anlaşsan da , eş ailesi olumsuz etkiliyor maalesef.Anlaşmak ve birbirine olan saygı aşk hepsi önemli bazen kendi köylün olsa kanlı bıçaklı ayrılıyorsun.
Bizim süreçtede yaşandı bazı şeyler. Şimdiki aklım olsa asla diyorum mesela :) kocama hala çok aşığım ama o yapılanları çekmemem gerekiyordubiz evlendik.ve kültür çatışmasının alâsını gördüm. en berbat günlerimden birisi düğün günümdü. sonrasında aşıldı bazı konular ama bilemiyorum iyi düşünmek lazım. şahsen ben o haltı yedim cok önermem.
aslında tek başınayken kocalar iyi ama aileler işin içine girince baya cekilmez oluyor.Bizim süreçtede yaşandı bazı şeyler. Şimdiki aklım olsa asla diyorum mesela :) kocama hala çok aşığım ama o yapılanları çekmemem gerekiyordu![]()