- 9 Nisan 2024
- 574
- 352
- 23
Kesinlikleeeaslında tek başınayken kocalar iyi ama aileler ilin içine girince baya cekilmez oluyor.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikleeeaslında tek başınayken kocalar iyi ama aileler ilin içine girince baya cekilmez oluyor.![]()
Buna da inanıyorum ama , kocan seni herşeyden üstün tutarsa sorun olmaz aileler ile de evleniliyor neticede ama mutsuz evlilik yoktur bireysel olamayan ailesine karşı ezik olan karısını tutmayan denge sağlamayan erkek vardır bence.Aşk meşk de bir yere kadar, hepsi yalan dolan. Sevsen de anlaşsan da , eş ailesi olumsuz etkiliyor maalesef.
Ailemizin çokta karışçağını düşünmüyorum.aslında tek başınayken kocalar iyi ama aileler işin içine girince baya cekilmez oluyor.![]()
Alan razı veren razıysa neden olmasınKürt erkek ile türk kız evlenebilirmi
Ayyy cok da güzel evlenirler,eşimle 7 yıldır beraberiz o türk ben kürt ilk basta benim ailem istemedi 5 kez istemeye geldiler sonunda oldu,tabi ki tartışmalarımız oluyor fakat hiç biri kültür yüzünden olmadı cok da mutluyuzKürt erkek ile türk kız evlenebilirmi
Benim kuzenimle eşi böyleBuna da inanıyorum ama , kocan seni herşeyden üstün tutarsa sorun olmaz aileler ile de evleniliyor neticede ama mutsuz evlilik yoktur bireysel olamayan ailesine karşı ezik olan karısını tutmayan denge sağlamayan erkek vardır bence.
Kadınds aynı bence ailelerini önde tutmamalılar yuva kurmuşlarsa benim düşünceme göre.
Karşılıklı tolerans ve uyum sağlayınca sorun olmaz diye düşünüyorum.
İşte burda önemli olan sizin de belirttiğiniz gibi, BİZ olmak, aile olma kavramını dengede tutabilmek. Özellikle anne ile eş arasında denge sağlanmazsa evlilik çatırdar. Ana kuzusu ve sadece annesini savunup üstün tutan, her zaman ona hak veren bir heriften boşanmış birisi olarak yazıyorum. Evlenen bazı erkekler hâlâ anne babasını öncelikli aile olarak görmeye devam ediyor. Evli barklı olduğunun bile bilincinde olmadan , sürekli annesinin evine yemeğe, ziyarete gidiyor , eşini ihmal ediyor vs.Buna da inanıyorum ama , kocan seni herşeyden üstün tutarsa sorun olmaz aileler ile de evleniliyor neticede ama mutsuz evlilik yoktur bireysel olamayan ailesine karşı ezik olan karısını tutmayan denge sağlamayan erkek vardır bence.
Kadınds aynı bence ailelerini önde tutmamalılar yuva kurmuşlarsa benim düşünceme göre.
Oh Süper. Aradığım koca adayı. Karım da karım.Benim kuzenimle eşi böyle
Karşı taraf urfalı ama kuzenimi hep üstün tutar herseyde onun kararları önemsediğini dile getirir keza kuzenimde öyle o tolerans olunca onlar içinde hersey muazzam ilerliyor![]()
Nasip olur inşallah beeeOh Süper. Aradığım koca adayı. Karım da karım.![]()
Kürtlük Türklük anlaşmazlık sebebi olmaz bence.Yaşam tarzı yetişme koşulları aile yapısı bunlar önemli.Yoksa iki Kürt aile de anlaşmayabilir iki Türk aile de.Kürt erkek ile türk kız evlenebilirmi
Yani inşallah alfa karaktere sahip olsun ama çevreye karşı eşini üstün tutsun sonuçta diğer yarısı. Hayatta ki diğer ömrünün kalan kısmını geçirdiği en önemli kişi. Bizde böyle olmalıyız tabi.Nasip olur inşallah beee![]()
Dediklerine katılmakla birlikte çok sert bir kültürden bahsediyoruz. Ailenin daha doğrusu aile büyüklerinin sözünün aşırı önemsendiği bir kültür. Bir kız verilecekse bile en büyük amcanın dahi onayının alındığı bir kültür. Uyum sağlamalı herkes ki böyle böyle yağ gibi akıp gitsin her şey ama onlar uymaktan ziyade kendilerine uydurmayı tercih ediyorlar genelde. Çünkü akraba bağları çok kuvvetli ve iç içelik çok fazla ne kadar da olsa yabancıya ihtiyaç duymuyorlar kendilerine göre. Alınmaca olmasın ama maalesef böyle.Buna da inanıyorum ama , kocan seni herşeyden üstün tutarsa sorun olmaz aileler ile de evleniliyor neticede ama mutsuz evlilik yoktur bireysel olamayan ailesine karşı ezik olan karısını tutmayan denge sağlamayan erkek vardır bence.
Sakın hataya düşme!!!!!Kürt erkek ile türk kız evlenebilirmi
Ben evlendim kesinlikle önermemKürt erkek ile türk kız evlenebilirmi
Dediklerine katılmakla birlikte çok sert bir kültürden bahsediyoruz. Ailenin daha doğrusu aile büyüklerinin sözünün aşırı önemsendiği bir kültür. Bir kız verilecekse bile en büyük amcanın dahi onayının alındığı bir kültür. Uyum sağlamalı herkes ki böyle böyle yağ gibi akıp gitsin her şey ama onlar uymaktan ziyade kendilerine uydurmayı tercih ediyorlar genelde. Çünkü akraba bağları çok kuvvetli ve iç içelik çok fazla ne kadar da olsa yabancıya ihtiyaç duymuyorlar kendilerine göre. Alınmaca olmasın ama maalesef böyle.
Bir yerden sonra tolerans gösteremiyorsunuz emin olun çünkü ne kadar gösterirsen daha fazlası isteniyor kibarca sınır çizince de soğuk ve aile bağları zayıf olarak görülüyorsunuz tecrübeyle sabitEvet akrabalık bağı çok yüksek boyutta. Ben içlerinde kaldım teyzemin gelini Doğu kültüründen. Bize akrabalık bağınız zayıf diyor. Kabile kabile buluşmalar gelip gitmek bu aileye gelin gidecek kişi bunları hesap etmeli zaten yine dediğim tolerans içine giren durumlar![]()