kürtaj 59gün adet yok!

gullsee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
355
116
123
Arkadaslar 21 ekimde kürtaj oldum. Bugün 59. Gün ve hala adet olmadim. 45. Gün dr a gittim. 6 günlük adet söktürücü ilaç verdi. Ilac bittikten 1 hafta sonraya kadar adet olursun dedi,olmadim.bugün yine gittim hamile de degilim bhcg 0 çıkıyo her seferinde. Yarın dr muhtemelen negatif sonucunu görünce bana döner ama adet olman gerekiyodu simdiye kadar demisti. Bu kadar geç adet olan var mi icinizde? Ben biran once adet olup hamilelik düşünürken böyle bi durumla karşılaştım.

Oncelikle gecmis olsun canim kurtajlardan sonra duzensizlik olabiliyor ben ikinci kurtajimi eylulde kalp durmasi sonucu oldum iki kere kurtaj oldum yani ilk kurtajdan sonra ilk adet 41 ikinci adet 38 gun oldum sonra duzene girdi 30 gunde bir oldum bir sene sonra yine gebe kaldim eylulde onuda kurtaj olmak zorunda kaldim bu sefer ilk adet 43 ikinci adet 55 gun oldum bu arada hsg cekildim kanamam oldu onunda etkisi var sanirim gecikmede tabi bende stres olup dr a gittim hormon tahlili ve ultrasonla bakip yumurtlaman olmus ama gec olmus 15 gune gelir ilac vermiycem o yuzden dedi nitekim bunu dedikten 4 gun sonra geldi genelde kurtaj sonrasi 2 3 adetten sonra duzene giriyor ve drlar hormon ve usg ile fikir yurutup bilgi veriyor canini sikma bende senin gibi yazip arastirdim gelmeyince com stres oldum 60 66 hatta 80 ve 83. gunde adet olanlari okudum dr a gitmeyi ihmal etme insallah en kisa zamanda gelir ve rahatlarsin kolay degil psikolojik ve fiziksel olarak yikim kurtaj ama toparlaniyoruz bir sekilde off cok uzun yazmisim ya

Tesekkurler. Ya ben hic bu kadar uzun suren duymadim ilk adeti bi olsaydim yine rahatlicam niye olmuyorum anlaamadim. Simdiye ikinciyi olmam gerekirdi. Ben zaten 10 ayda hamile kalmistim. Simdi 2 ay okdu adet olmadim. Dört gözle bekliyorum ki bian önce inşallah yeniden hamile kalmak için.

Canım korkmana gerek yok bende agustosta düşük yaptım 65 gün sonra adet gördüm doktorum olabilir dedi bende cok korkmstm şimdi yeni yeni düzene girdi

Canım korkmana gerek yok bende agustosta düşük yaptım 65 gün sonra adet gördüm doktorum olabilir dedi bende cok korkmstm şimdi yeni yeni düzene girdi
Inşallah biran önce olurum cok bunaldim artik.peki hamilelik dusunmediniz mi tekrar. Ben bi adet olsam hemen istiyorum allah verirse...

Inşallah biran önce olurum cok bunaldim ardusunuyoruzkoruilelik dusunmediniz mi tekrar. Ben bi adet olsam hemen istiyorum allah verirse...
Daha ikinci adetimi oldum bende istiyorum ama esim henuz istemiyo borclarimiz var subat gibi dusunuyoruz korunmayi birakmayi buay klomen ictim adetim duEne girsin diye 26 sinda kontrolum var bakalim yumurtlamam duzelmis mi

Sen tekrar konustunmu drunla ne dedi
Evet dr 1 hafta daha bekleyelim kendiliginden gelmesini, olmazsa yine ilac vericem dedi. Daha once ilac da verdi ama olmadi. Beli daha güçlü bisey mi verir bilmiyorum. Klomen tam olarak ne ilaci surekli duyuyorum ama bilmiyorum

Evet dr 1 hafta daha bekleyelim kendiliginden gelmesini, olmazsa yine ilac vericem dedi. Daha once ilac da verdi ama olmadi. Beli daha güçlü bisey mi verir bilmiyorum. Klomen tam olarak ne ilaci surekli duyuyorum ama bilmiyorum
Canim sen tarlusal mi kullandin o ilaci kullandiktan 1 hafta yada 10 gun sonra adet geliyor benim dusuklerimden once adet duzensizligim olmustu dr gebelik sansini ai ilac bittikten sonra 1 hafta gecti oyle gelmisti sen ne zaman bitirdin ki ilaci ? Klomen yumurtlamayi duzenlemek icin yumurtlama gec olunca adetin gecikiyor onun icin dr tahlil bakti yumurtluyorsun ama yumurtan cok agir gelisiyor adetin ondan sarkiyor dedi hu ilaci basladi hem gebelik sansinida artiriyormus kesle esimin gonlu olsada ilaci icerken deneseydik

Evet ilac oydu ama Ilac biteli10 günü gecti. Gelmiyo bu adet. Illaki gelicektir ama uzadikca bunaldim artık bide hamilelik istiyorum o da uzuyo. Hemen olcak mi bide o var..

Evet ilac oydu ama Ilac biteli10 günü gecti. Gelmiyo bu adet. Illaki gelicektir ama uzadikca bunaldim artık bide hamilelik istiyorum o da uzuyo. Hemen olcak mi bide o var..
Canim stres cok geviktiriyor inan kk dan baktimda ilac bittikten sonra kac gunde olmus bayanlar diye 12. Gun olan fln var illaki gelir metak etme..sen ilaci bitirdin ya ondan sonra say kacinci gun? O sayfalari okusana rahatlarsan..insallah biran once gelir

Canim p sayfayi mutlaka oku hap bittikten 15 gun hatta 20 gun sonra olanlar yazmis
.Kafani rahatlat ne zaman gelirse gelsin de bak ilacta ictin etkisini gosterecek mutlaka bence 10 gune kadar olursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…