kürtaj acı veriyor mu?

Grnel Anesteziyle oldum 2 hafta önce uyudum uyandım ağrı sanci kanama olmadi 1 hafta kadar çok hafif lekelenme oldu bitti.

Genel anestezi olmuştum, hiçbir ağrı sızı hissetmedim sonrasında da.

Konu hakkında bilgisi olan yazabilir mi?
Anestezi olmadan yaptırmanızı asla tavsiye etmem çok ağrılı bir işlem sizin için travma olur..Ben 2 kere anestezili olarak yaptırdım, 10-15 dk gibi uyuyorsunuz hepsi o kadar.Uyanınca birkaç gün adet ağrısı gibi hafif ağrılar ve kanama oluyor.Bazılarında olmuyormuş sanırım.Bende olmuştu ikisinde de

Konu hakkında bilgisi olan yazabilir mi?
Kesinlikle özel bir yerde anestizili yaptirmani tavsiye ederim ben çok kotu deneyim yaşadım zehirlendim diye apar topar almıştılar devlette uyuşturma felan yapmadan canlı canlı benim için çok travma olmuştu 3 senede asamadim ama ablam özelde oldu girdi çıktı hicbisey hatırlamıyor du ağrı sizida olmuyor ilaç veriyorlar zaten

Teşekkür ederim yazmıştım tekrar yazayım bebek gelişmedi 6 haftalikdi ama 9. Haftaya girmiştik sonuç olarak alındı çok iyiyim suan alıştirmistim kendimi zaten kalp atışı almayınca. Beklediğin 1 hafta da alışıyorsun ömrü olsaydı hayırlı sağlıklı olsaydi zaten dogardi. Üzülüp parçalanmaya gerek yok. Umarım sizin için gersey yolun da gider.
Geçmiş olsun bana doktor 1 hafta bekle dedi. Pazartesi tekrar gideceğim. Özeldeki direk kürtaj demişti. Şimdi nasıl oldunuz iyi misiniz? Neden alındı bebek?

Umarım teşekkür ediyorum iyi dileklerin için. Tekrar güzel heyecanlar yaşayıp bu sefer sağlıkla kucağına alabilmen dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…