- 15 Mart 2017
- 412
- 306
- 103
- Konu Sahibi avokadoananas
Konu hakkında bilgisi olan yazabilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Grnel Anesteziyle oldum 2 hafta önce uyudum uyandım ağrı sanci kanama olmadi 1 hafta kadar çok hafif lekelenme oldu bitti.
Nerede olmuştunuz? Hem genel anestezi mi seçiyor acaba doktorlar? Kaçıncı haftalardaydınız?Genel anestezi olmuştum, hiçbir ağrı sızı hissetmedim sonrasında da.
Özel bir hastanede olmuştum. Genel anestezi olması benim için daha iyiydi. O yüzden sorgulamadım hiç. 8. haftadaydık.Nerede olmuştunuz? Hem genel anestezi mi seçiyor acaba doktorlar? Kaçıncı haftalardaydınız?
Teşekkür ederim bilgi için.Özel bir hastanede olmuştum. Genel anestezi olması benim için daha iyiydi. O yüzden sorgulamadım hiç. 8. haftadaydık.
Tokatta oldum özel hastane. 9 haftalikdim ama bebek gelişmemişti 6 haftalikdi. Kalp atışı oluşmadı genel anestezi benim tercihimNerede olmuştunuz? Hem genel anestezi mi seçiyor acaba doktorlar? Kaçıncı haftalardaydınız?
Benimde kalbi atmıyor. Daha sonra hamile kalabildiniz mi tekrar?Tokatta oldum özel hastane. 9 haftalikdim ama bebek gelişmemişti 6 haftalikdi. Kalp atışı oluşmadı genel anestezi benim tercihim
Anestezi olmadan yaptırmanızı asla tavsiye etmem çok ağrılı bir işlem sizin için travma olur..Ben 2 kere anestezili olarak yaptırdım, 10-15 dk gibi uyuyorsunuz hepsi o kadar.Uyanınca birkaç gün adet ağrısı gibi hafif ağrılar ve kanama oluyor.Bazılarında olmuyormuş sanırım.Bende olmuştu ikisinde deKonu hakkında bilgisi olan yazabilir mi?
Kesinlikle özel bir yerde anestizili yaptirmani tavsiye ederim ben çok kotu deneyim yaşadım zehirlendim diye apar topar almıştılar devlette uyuşturma felan yapmadan canlı canlı benim için çok travma olmuştu 3 senede asamadim ama ablam özelde oldu girdi çıktı hicbisey hatırlamıyor du ağrı sizida olmuyor ilaç veriyorlar zatenKonu hakkında bilgisi olan yazabilir mi?
Yeni kurtaj oldum ben 20 gün olduBenimde kalbi atmıyor. Daha sonra hamile kalabildiniz mi tekrar?
Geçmiş olsun bana doktor 1 hafta bekle dedi. Pazartesi tekrar gideceğim. Özeldeki direk kürtaj demişti. Şimdi nasıl oldunuz iyi misiniz? Neden alındı bebek?Yeni kurtaj oldum ben 20 gün oldu
Fiziksel olarak kürtajdan sonra ufak bir regl ağrısı gibi ağrı yaşıyorsunuz.Konu hakkında bilgisi olan yazabilir mi?
Geçmiş olsun bana doktor 1 hafta bekle dedi. Pazartesi tekrar gideceğim. Özeldeki direk kürtaj demişti. Şimdi nasıl oldunuz iyi misiniz? Neden alındı bebek?
Umarım teşekkür ediyorum iyi dileklerin için. Tekrar güzel heyecanlar yaşayıp bu sefer sağlıkla kucağına alabilmen dileğiyleTeşekkür ederim yazmıştım tekrar yazayım bebek gelişmedi 6 haftalikdi ama 9. Haftaya girmiştik sonuç olarak alındı çok iyiyim suan alıştirmistim kendimi zaten kalp atışı almayınca. Beklediğin 1 hafta da alışıyorsun ömrü olsaydı hayırlı sağlıklı olsaydi zaten dogardi. Üzülüp parçalanmaya gerek yok. Umarım sizin için gersey yolun da gider.
Çok teşekkürler hepimiz için dileğim bu saglikli hayirli gebeliklerUmarım teşekkür ediyorum iyi dileklerin için. Tekrar güzel heyecanlar yaşayıp bu sefer sağlıkla kucağına alabilmen dileğiyle![]()