KÜRTAJ,BETA TESTİ SONUÇLARI

hayal001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
22
2
36
32
Arkadaşlar merhaba ben 8 Ağustosta kürtaj oldum 3000 lerdeydi değer kürtajdan bir hafta sonra beta 72 çıktı bugün yaptırdım tekrar iki gün sonra bir ay olacak ama 9,3 çıktı normal mi sizce

Normal tabi ki. 3000lerdeki beta hcg bi anda sıfırlanmaz. 1 1.5 ay zaman içinde sıfırlanıyo. Telaşlancak bi şey yok..

Normal gibi adet olmadıysan adetle sıfırlanır.

Normal tabi ki. 3000lerdeki beta hcg bi anda sıfırlanmaz. 1 1.5 ay zaman içinde sıfırlanıyo. Telaşlancak bi şey yok..

Ben geöen hafta kan testi yaptırdım hcg 77.5 çıktı doktor gebelik pozitif dedi adetim geçeli 11 gün oldu dün doktora tekrar gidip kan verdiğimde hcg 16.9 çıktı doyjıe kimyasal gebelik olduğunu söyledi fakat hala kanamam başlamadı Tekrar hamile kalabilir miyim ilk defa böyle bişey duydum ve çok korkuyorum :(

Ben geöen hafta kan testi yaptırdım hcg 77.5 çıktı doktor gebelik pozitif dedi adetim geçeli 11 gün oldu dün doktora tekrar gidip kan verdiğimde hcg 16.9 çıktı doyjıe kimyasal gebelik olduğunu söyledi fakat hala kanamam başlamadı Tekrar hamile kalabilir miyim ilk defa böyle bişey duydum ve çok korkuyorum :KK43:
Başlaması yakın sanırım. Bende 7 ay önce benzer bi durum yaşadım. Hcg 6 falanken adet olmuştum. Doktorunuz bi sakınca görmediyse tekrar deneyebilirsiniz tabi.

Allah sağlıklı hayırlı evlat versin size inşallah..

Back
X