Kürtaj hakkında bilgisi olan var mı

Angel2609

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2021
394
205
53
Bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj olucam yarın korkuyorum beni ne bekliyor daha önce kürtaj olan var mı varsa anlatabilir mi ağrısı acısı sonra beni ne bekliyor

Bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj olucam yarın korkuyorum beni ne bekliyor daha önce kürtaj olan var mı varsa anlatabilir mi ağrısı acısı sonra beni ne bekliyor
Korkma hiç bir şey hissetmiyorsun zaten çok kısa bir işlem ben ertesi gün günlük hayatıma dönmüştüm sadece uzun bi süre adet gibi oluyorsun kanaman oluyor fiziki olarak korkulcak bir şey değil sadece yaşanılan olaydan dolayı kaybetmenin üzüntüsü psikolojik olarak kötü etkiliyor ama inşallah Allah bir daha verir sağlıklı bir şekilde

Çok teşekkürler biraz olsun rahatladım artık o içimde hep kalacak ona yapcak bişey yok Allahtan geldi

Doktor 11 gibi gel rahme bi fitil gibi bişey koyacakmış sanırım açılması için o nasıl hissediyomuyuz

Ben iki kez oldum korkulacak hiçbir şey yok anestezi ile olduğu zaman problemsiz geçiyor.

Kısa bir işlem korkmayın. Eğer 9 haftalik ve daha üzeriyse hastanede ağızdan ve alttan ilaç veriyorlar rahmi gevşetmek için, kanamaniz baslayinca da kürtaja alinıyorsunuz. Bayıldığınız için bir şey hissetmiyorsunuz zaten, 5 dakika sonra da odaya alıniyorsunuz. Agrınız ve kanamanız olmuyor. Lekelenme tarzı kanamalar olabiliyor.

Ben 6 haftalığım ama rahimden ilaç verilecek dedi

Doktor 11 gibi gel rahme bi fitil gibi bişey koyacakmış sanırım açılması için o nasıl hissediyomuyuz
Alttan fitil gibi ilacı ittiriyorsunuz, hemşire yapıyor normalde ama ben zaten alttan fitil (düşük önleyici) kullanmaya alışık olduğum için kendim yapmak istemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…