Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korkma hiç bir şey hissetmiyorsun zaten çok kısa bir işlem ben ertesi gün günlük hayatıma dönmüştüm sadece uzun bi süre adet gibi oluyorsun kanaman oluyor fiziki olarak korkulcak bir şey değil sadece yaşanılan olaydan dolayı kaybetmenin üzüntüsü psikolojik olarak kötü etkiliyor ama inşallah Allah bir daha verir sağlıklı bir şekildeBebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj olucam yarın korkuyorum beni ne bekliyor daha önce kürtaj olan var mı varsa anlatabilir mi ağrısı acısı sonra beni ne bekliyor![]()
Çok teşekkürler biraz olsun rahatladımKorkma hiç bir şey hissetmiyorsun zaten çok kısa bir işlem ben ertesi gün günlük hayatıma dönmüştüm sadece uzun bi süre adet gibi oluyorsun kanaman oluyor fiziki olarak korkulcak bir şey değil sadece yaşanılan olaydan dolayı kaybetmenin üzüntüsü psikolojik olarak kötü etkiliyor ama inşallah Allah bir daha verir sağlıklı bir şekilde
Doktor 11 gibi gel rahme bi fitil gibi bişey koyacakmış sanırım açılması için o nasıl hissediyomuyuzKorkma hiç bir şey hissetmiyorsun zaten çok kısa bir işlem ben ertesi gün günlük hayatıma dönmüştüm sadece uzun bi süre adet gibi oluyorsun kanaman oluyor fiziki olarak korkulcak bir şey değil sadece yaşanılan olaydan dolayı kaybetmenin üzüntüsü psikolojik olarak kötü etkiliyor ama inşallah Allah bir daha verir sağlıklı bir şekilde
Ben iki kez oldum korkulacak hiçbir şey yok anestezi ile olduğu zaman problemsiz geçiyor.Bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj olucam yarın korkuyorum beni ne bekliyor daha önce kürtaj olan var mı varsa anlatabilir mi ağrısı acısı sonra beni ne bekliyor![]()
Bana yapılmıştı hiçbir şey hissetmedim işlemi doktor için kolaylaştırmak adına yapılıyor.Doktor 11 gibi gel rahme bi fitil gibi bişey koyacakmış sanırım açılması için o nasıl hissediyomuyuz
Ben iki kez oldum korkulacak hiçbir şey yok anestezi ile olduğu zaman problemsiz geçiyor.
Çok teşekkür ederim yorumun içinBana yapılmıştı hiçbir şey hissetmedim işlemi doktor için kolaylaştırmak adına yapılıyor.
Kısa bir işlem korkmayın. Eğer 9 haftalik ve daha üzeriyse hastanede ağızdan ve alttan ilaç veriyorlar rahmi gevşetmek için, kanamaniz baslayinca da kürtaja alinıyorsunuz. Bayıldığınız için bir şey hissetmiyorsunuz zaten, 5 dakika sonra da odaya alıniyorsunuz. Agrınız ve kanamanız olmuyor. Lekelenme tarzı kanamalar olabiliyor.Bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj olucam yarın korkuyorum beni ne bekliyor daha önce kürtaj olan var mı varsa anlatabilir mi ağrısı acısı sonra beni ne bekliyor![]()
Ben 6 haftalığım ama rahimden ilaç verilecek dediKısa bir işlem korkmayın. Eğer 9 haftalik ve daha üzeriyse hastanede ağızdan ve alttan ilaç veriyorlar rahmi gevşetmek için, kanamaniz baslayinca da kürtaja alinıyorsunuz. Bayıldığınız için bir şey hissetmiyorsunuz zaten, 5 dakika sonra da odaya alıniyorsunuz. Agrınız ve kanamanız olmuyor. Lekelenme tarzı kanamalar olabiliyor.
Alttan fitil gibi ilacı ittiriyorsunuz, hemşire yapıyor normalde ama ben zaten alttan fitil (düşük önleyici) kullanmaya alışık olduğum için kendim yapmak istemiştim.Doktor 11 gibi gel rahme bi fitil gibi bişey koyacakmış sanırım açılması için o nasıl hissediyomuyuz
Kendiliginden düşük başlamadığı icindir. Şimdiden geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah.Ben 6 haftalığım ama rahimden ilaç verilecek dedi
Alttan fitil gibi ilacı ittiriyorsunuz, hemşire yapıyor normalde ama ben zaten alttan fitil (düşük önleyici) kullanmaya alışık olduğum için kendim yapmak istemiştim.
Allah razı olsun amin inşallahKendiliginden düşük başlamadığı icindir. Şimdiden geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah.