kurtaj hakkinda deneyimlerinizi paylasin lutfen

EU5

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
11
2
34
2 hafta once bebegimin kalp atislarini duydugumu yazmistim bugun kontrole gittigimde duydugum gunden sonraki gun kalbinin durdugunu ogrendim yarin sabah kurtaj olucam bebek 6+4 te kalmis sata gore 8 haftalik. Doktorum once vajinaya gevsetmek icin ilac koyacagini soyledi agri yaparmi kurtajdan cok korkuyorum genel anestezi olacak deneyimlerinizi paylasin lutfen uzun oldu kusura bakmayin arkadaslar

Öncelikle başın sağolsun. Ben de kuzumu kaybettim, 8 haftalıkta kalmıştı gelişimi. Kürtajda bir şey hissetmiyorsun, endişe etme. Ben uyandığımda çok üşümüştüm, tek şikayetim bu oldu. Ağrım sızım da olmadı hiç.
Psikolojik olarak zor bir şey yoksa fiziksel bi şeyi yok... Allah yardımcın olsun

Sizinde basiniz saolsun Dun sabah oldum kurtaj ama uyandigimda agridan ölüyordum adet sancisinin iki kati agrim oldu 1 saate gecti cok sukur bugunde kanamam damla damla geliyo. Doktor 3 gunluk vajinadan hap verdi kullandinizmi.

bende 2 kere kürtaj oldum ikisindede bişey anlamadım zaten uyutuluyorsun

Sizinde basiniz saolsun Dun sabah oldum kurtaj ama uyandigimda agridan ölüyordum adet sancisinin iki kati agrim oldu 1 saate gecti cok sukur bugunde kanamam damla damla geliyo. Doktor 3 gunluk vajinadan hap verdi kullandinizmi.
Bana hap falan vermediler. Sadece ameliyata girdim çıktım. Ağrım da olmadı. Belki gebeliğin haftasıyla ilgili bir farktır

X