Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba 5+1ken maalesf kürtaj oldum doktor keseyi karından göremedi vajinal ultrasonla gördü. 1 hafta sonra kontrole gittim sadece karnıma baktı bi sorun yk dedi. 29 gün oldu hala adet görmedim acaba gebelik devam ediyo olabiliröi
Kızlar merhaba 5+1ken maalesf kürtaj oldum doktor keseyi karından göremedi vajinal ultrasonla gördü. 1 hafta sonra kontrole gittim sadece karnıma baktı bi sorun yk dedi. 29 gün oldu hala adet görmedim acaba gebelik devam ediyo olabiliröi
5 haftalık gebelikte vajinal ultrason ile görünen keseyi neden aldılar ki kimi gebeliklerde ilk zamanlar karından görünmüyor kese normal bi durum bu başka Bi sebebi var mıydı
Biraz karışık yazmışsınız . 5 hafta kurtaj için uygun bir süre. Kürtaj sonrası gebelik devam etmez .adetiniz en geç kurtajdan 40 gün sonra gelir . 40 veya 45 günü geçerse yapışıklık olabilir ama şu an endişe edilecek bir durum yok bence