Kürtaj hakkkında

merda9

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2021
200
45
28
24
Kızlar merhaba 5+1ken maalesf kürtaj oldum doktor keseyi karından göremedi vajinal ultrasonla gördü. 1 hafta sonra kontrole gittim sadece karnıma baktı bi sorun yk dedi. 29 gün oldu hala adet görmedim acaba gebelik devam ediyo olabiliröi

Kızlar merhaba 5+1ken maalesf kürtaj oldum doktor keseyi karından göremedi vajinal ultrasonla gördü. 1 hafta sonra kontrole gittim sadece karnıma baktı bi sorun yk dedi. 29 gün oldu hala adet görmedim acaba gebelik devam ediyo olabiliröi
5 haftalık gebelikte vajinal ultrason ile görünen keseyi neden aldılar ki kimi gebeliklerde ilk zamanlar karından görünmüyor kese normal bi durum bu başka Bi sebebi var mıydı

Kese göründüyse nasıl kürtaj oldunuz anlamadım. 5+1 de karından zor görünür vajinal ultrason ile görünür kese zaten. Kürtajı nasıl oldunuz ki

Kese göründüyse nasıl kürtaj oldunuz anlamadım. 5+1 de karından zor görünür vajinal ultrason ile görünür kese zaten. Kürtajı nasıl oldunuz ki
Özek sebeplerden dolayı kendi isteğimle kürtaj oldm

Kürtajdan sonra gebelik nasıl devam edebilirli sonlandırmışsınız zaten. 4-6 hafta arası ilk adetinizi görürsünüz.

Biraz karışık yazmışsınız . 5 hafta kurtaj için uygun bir süre. Kürtaj sonrası gebelik devam etmez .adetiniz en geç kurtajdan 40 gün sonra gelir . 40 veya 45 günü geçerse yapışıklık olabilir ama şu an endişe edilecek bir durum yok bence

Back
X