Kürtaj >histeroskopi >tüp bebek

turuncu agac

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2021
2.055
883
53
28
Kızlar merhaba bir şey sormak istiyorum kürtajdan sonra rahim duvarında çöküntü gibi bir şey olan var mı geçen sene histeroskopi olup hamile kalmıştım ardından ama bebeğim düştü 1 yıl olacak nerdeyse kalamadım tüp bebeğe başladım o sırada rahim filmi cektirdim rahim duvarının üst tarafında çöküntü gibi bir şey var kavite ortadan kaybolmuş ultrasonda her şey normal görünüyordu doktorum transfer yaptı Her şey normaldi ama tutmadı şimdi tekrar histeroskopi olacağım kürtajdan sonra başına böyle bir şey gelen var mı

down sendromlu diye bebeğini 6.ayda kürtaj yaptıran bir komşum vardı 1 hafta boyunca hastanede yoğun bakımda yattı ondan sonra da çocuğu olmadı eşinden ayrıldı bu yüzden. kürtaj bebek yapmaya engel mi bilmiyorum ama çevremde kürtajdan sonra bebeği rahminde tutmayan bir tek onu tanıyorum. bu arada ilk çocuğunu aldırmıştı.

Teşekkür ederim ama sormaya çalıştığım şey kesinlikle bu değildi yinede sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…