kürtaj ile ilgili

dandinidastana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2017
210
339
103
merhabalar ben yüksek lisans yapan bir öğrenciyim. kendi iradesiyle kürtaja karar vermiş bir kadınla görüşmek istiyorum. sormak ve öğrenmek istediklerim var. Bu telefon ile de olabilir yazışma ile de.. konuşma mahremiyet çerçevesinde yürütülecek bana bu konuda yardım sağlayacak bir kişi var mı acaba?

Siz kimsiniz, hangi okulda öğrencisiniz, tez konusu mu, böyle bir mahrem bilgisini sizinle neye göre, neye dayanarak paylaşsın? Buradan bulabileceğinizi sanmıyorum, her ne kadar anonim, isimsiz de kaydetseniz, karşı taraf sizi daha önce hiç tanımamış. Neden size yazışma ya da telefonla mahrem bilgilerini versin?

Yeni üye, ilk konu...
Zannetmiyorum deneyimli üyeler sizinle site dışı kişisel bir görüşme yapsın.
Bir doktorla görüşseniz daha iyi olur bence.

Kendiniz kürtaj yaptırmak istiyor, linç yerim diye böyle bir yol deniyorsanız o ayrı. Ama hiçbir tez danışmanı böyle saçmasapan bir yolla bu kadar mahrem bilgi içeren veri toplamaya izin vermez. Özelden yazın bana kim tez danışmanınız, hangi okulda öğrencisiniz? İnandırıcı değil konunuz.

Kendiniz kürtaj yaptırmak istiyor, linç yerim diye böyle bir yol deniyorsanız o ayrı. Ama hiçbir tez danışmanı böyle saçmasapan bir yolla bu kadar mahrem bilgi içeren veri toplamaya izin vermez. Özelden yazın bana kim tez hocanız, hangi okulda öğrencisiniz? İnandırıcı değil konunuz.

27 yaşında evli ve hemşire yazıyor bilgilerinde.

27 yaşında evli ve hemşire yazıyor bilgilerinde.

Öylesine de yazmış olabilir ya işaretlemiştir kafasına göre. Kimse yazmasın mahrem bilgisini, ne için kullanacak belli değil. Böyle bir tez konun varsa yazılı onam alman gerekir o bilgisini aldığın kişilerden. Kafana göre yazılı/telefonla görüşme yapamazsın kimi yiyorsun?

merhabalar ben yüksek lisans yapan bir öğrenciyim. kendi iradesiyle kürtaja karar vermiş bir kadınla görüşmek istiyorum. sormak ve öğrenmek istediklerim var. Bu telefon ile de olabilir yazışma ile de.. konuşma mahremiyet çerçevesinde yürütülecek bana bu konuda yardım sağlayacak bir kişi var mı acaba?
Merhaba,
kusura bakmayın, bu sitedeki üyelerle böyle bir çalışma yapamazsınız.

Back
X