Kürtaj kaçıncı haftaya kadar olunabiliyor?

Zeeynoo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2023
13
4
1
30
10 hafta 2 günlük hamileyim. Kürtaj olmayı düşünüyorum. Kaçıncı haftaya kadar olunuyor? Kürtaj sonrası ağrı, toparlanma süreci nedir? Lütfen bilgisi olan yardımcı olsun🙏

Sizin geçmiş yalnız, 10. haftaya kadar diye biliyorum, siz 11. haftadasınız. Yeni mi karar verdiniz?

Yasal olarak ilk 10 hafta alınanilir sadece. Malesef süre aşılmış. 10 haftadan sonra anomali varsa fetüs cansızsa hekim onayıyla yapılabilir ancak. Evliyseniz eş onayı da gerekiyor

Yasal olarak ilk 10 hafta alınanilir sadece. Malesef süre aşılmış. 10 haftadan sonra anomali varsa fetüs cansızsa hekim onayıyla yapılabilir ancak. Evliyseniz eş onayı da gerekiyor
Mecburen doğurmak zorunda mı kalacağım? Karaktersiz eşim yüzünden aldırmayı düşünüyorum. Onayı var ama dediğiniz üzere süre geçmiş. Ne yapacağım şimdi🥺

:KK43: olduğunda çok sevınmişsiniz , ne oldu ne değişti ? 😔
10 aylık evliyim. Eşim denecek kişiyle evliliğimiz oturmadı. Normalde korunuyorduk. Uyarmama rağmen ilk defa korunmadık ve hamile olduğumu öğrendim. Aslında çok sevinmiştim ama korkuyordum. Yine problem yaşadık ve resmen ne yaparsan yap dedi🥺

Mecburen doğurmak zorunda mı kalacağım? Karaktersiz eşim yüzünden aldırmayı düşünüyorum. Onayı var ama dediğiniz üzere süre geçmiş. Ne yapacağım şimdi🥺
Bebek canlıysa buna doktor onay vermez diye düşünüyorum başıma böyle birşey gelmedi yorum yapamıyorum benim kalbi durmuştu yasal süreç geçmesine rağmen kürtaj olmuştum şahsi fikrim bebeğinizi aldırmayın tabi karar sizin, üzüldüm 😔

Bebek canlıysa buna doktor onay vermez diye düşünüyorum başıma böyle birşey gelmedi yorum yapamıyorum benim kalbi durmuştu yasal süreç geçmesine rağmen kürtaj olmuştum şahsi fikrim bebeğinizi aldırmayın tabi karar sizin, üzüldüm 😔
Boşanma konusu gündemde. Anlaşamıyoruz diyip evi terketti. Açıkçası karnı burnumda baba evine dönemem. Ne yapacağım bilmiyorum🥺

Boşanma konusu gündemde. Anlaşamıyoruz diyip evi terketti. Açıkçası karnı burnumda baba evine dönemem. Ne yapacağım bilmiyorum🥺
Hamile karısını bırakıp giden adam. Ulan ya. Ben de hamileyim sinirlendim. Kendimi küfürsüz ifade edemiyorum adamla ilgili. hakkınızda hayırlısı olsun

10 hafta yasal sınır.Yani hem anlasamayip hem içime boşaldı yazmışsınız.Karninizdaki de oyuncak ya içe boşaldı hamile kaldınız, anlasamadiniz aldirin.Wala akşam akşam neyse

Evet yeni karar verdim. İnternetten araştırdım 10. Haftayı gördüm ama biraz araştırdım 20. Haftaya kadar alınabilir diyordu. Sanırım yanlış bilgi edinmişim🥺

20. hafta sağlıksız bebekler için.. sizi çok iyi anlıyorum, çok üzgünüm, Allah yardımcınız olsun inşallah..

Türkiye de 10. Hafta. Yasal sınırı aşmışsınız.
Dünyada en yaygın kürtaj süresi 12 hafta diye biliyorum. Gelişmiş ülkelerde daha uzun sürelerde yapanlar var. Sizi takip eden bildiğiniz iyi bir doktor varsa bir konuşabilirsiniz. Ama gebelik sisteme son adet tarihinize göre işlediyse biraz zor.

Türkiye de 10. Hafta. Yasal sınırı aşmışsınız.
Dünyada en yaygın kürtaj süresi 12 hafta diye biliyorum. Gelişmiş ülkelerde daha uzun sürelerde yapanlar var. Sizi takip eden bildiğiniz iyi bir doktor varsa bir konuşabilirsiniz. Ama gebelik sisteme son adet tarihinize göre işlediyse biraz zor.
Maalesef yaşadığım şehirde sadece devlet hastanesi var oraya gidiyorum. Sürekli aynı doktora denk gelemiyorum bile. Evet sistem işlemiş durumda🥺

Maalesef yaşadığım şehirde sadece devlet hastanesi var oraya gidiyorum. Sürekli aynı doktora denk gelemiyorum bile. Evet sistem işlemiş durumda🥺

devlet hastanesinde isteğe bağlı kürtaj yapılmaz ki. 5. Haftada da olsanız yapamazsınız.
Özel muayenehaneye giderseniz şansınızı deneyebilirsiniz. Ama sizi tanıyan bir doktor değilse hiç risk almaz.

Back
X