Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bayanlar kürtaj hakkında bildiklerinizi litfen benimle paylaşın 1haftadır hamilelik belirtilerim vardı bugün doktora gittim ve hamileyim ama sahip olacağım ilk bebeğimi aldırmak zorundayım evet .çok mutsuzum ama bilgilenmek istiyorum......
hep korunarak birlikte oluyorduk tabikide ama ihmalsizlik mi gençlik mi cehalet mi...artık ne olduğunu bilemiyorum..evet günah olduğunu biliyorum malesef evli değilim o yüzden aldırmak zorundayım sanırım bu durumdan en çok etkilenecek olan da benim..şimdiki korkum bana bi zararı yada acısı olur mu kürtajın??? psikolojik kısmı hiç sormayın bile....:S
hep korunarak birlikte oluyorduk tabikide ama ihmalsizlik mi gençlik mi cehalet mi...artık ne olduğunu bilemiyorum..evet günah olduğunu biliyorum malesef evli değilim o yüzden aldırmak zorundayım sanırım bu durumdan en çok etkilenecek olan da benim..şimdiki korkum bana bi zararı yada acısı olur mu kürtajın??? psikolojik kısmı hiç sormayın bile....:S
kürtaj olan arkadaşım çok geçmiş olsun öncelikle...ben 20 yaşındayım ve öğrenciyim işlerin bu duruma gelebileceğini hiç düşünmemiştim..erkek arkadaşımla evlenme durumumuz olamaz ailem buna asla izin vermez zaten erkek arkadaşım da istemez hatta sanırım hamileliği öğrendiğinde o kadar korktu ki beni suçluyor!! bilmiyorum sanırım bu bana bi ders olucak hemde çok zor bi ders!!!!!!
mafoldumben
ne annemden ne babamdan öğüt almadım ben.. hiç evde ot gibi besleniorm sadce..
haklısınız.. herkez ynlış yapmıştır kii ergnlik çağında bnm en çok düştüğüm durum.. bana hoşgörü gösterdğnz için tşkler.. ama liyadora abla gerçkten kızdı bana.. ne dersem fyda etmicek hrlde..