Kürtaj olacağım 😢

Dik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2021
6
0
1
34
Haftaya sali günü randevu aldim kürtaj olacağım ilk defa boyle birşey yaşayacağım lokal anestezi yapıyorlarmış hastanede tecrübelerinizi bana yazar mısınız cok korkuyorum cok mu zor oluyor?Simdiden teşekkür ederim yazan herkese

nıye lokal anestezı? Canın yanar yanmaz bılemem ben anestezılı oldum. Bence psıkolojıkman anestezılı olması daha ıyi Anlamadan bıtıyo gıdıyo...

Hayır korkma hiç anlamıyorsun çok geçmiş olsun

Reactions: Dik
nıye lokal anestezı? Canın yanar yanmaz bılemem ben anestezılı oldum. Bence psıkolojıkman anestezılı olması daha ıyi Anlamadan bıtıyo gıdıyo...
1.5 yaşında oğlum onun için.
Genel anestezi olduğu zaman hastanede yatmam gerekiyormus hastaneden öyle söylediler.

Çok teşekkür ederim allah razi olsun içim biraz rahatladi lokal olunca cok acı çekersin diyorlardi.
Hayır neticede lokal anestezi ben anestezili oldum gözlerimi kapadım açtım bitmişti herşey

Reactions: Dik
1.5 yaşında oğlum onun için.
Genel anestezi olduğu zaman hastanede yatmam gerekiyormus hastaneden öyle söylediler.
ben 2 kez oldum. Kurtaj sonrası bı kac saat gozetım altında tutup gonderdıler. Dotorun m detay verır gercı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…