Kürtaj olan bir kadının beta hcg ne zaman 0 lanır

Zeytincii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2024
2.079
462
38
25
Kızlar kürtaj olalı 84 gün oldu ve cumartesi günü beta hcg 18 çıktı sizce yeni bir hamilelik mi yoksa kürtajdan kalan beta hcg mi

Hayirli olsun cnm kendine dikkat et

Eşimle bir konu üzerine tartışıyorduk ve ben kendimi haklı göstermek için sürekli bağırmaya başladım o da ilk bağırmama bir şey demedi, ben hala bağırmaya devam edince üstüme çıkıp boğazımı sıkmaya başladı, sizce nasıl bir yol izlemeliyim??

Kızlar kürtaj olalı 84 gün oldu ve cumartesi günü beta hcg 18 çıktı sizce yeni bir hamilelik mi yoksa kürtajdan kalan beta hcg mi
Kürtajdan kalan parça varsa beta değeri yüksek çıkabiliyor. Arkadaşımda öyle olmuştu. Onu bunu boşverin de şiddet gördüğünüz eşinizden hamile kalmaya çalışmak neden?

Ben 3 Martta kürtaj oldum 29 Martta regl oldum. Doktor kontrolüne gittiğimde sıfırlanmıştı. Ortalama 20-25 günde sıfırlanması lazım tabi bu bünyeden bünyeye değişiklik gösterebilir. Kiminin 40-45.84 gün çok uzun bir süre hamile olmanız daha büyük ihtimal.

Back
X