Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşimle bir konu üzerine tartışıyorduk ve ben kendimi haklı göstermek için sürekli bağırmaya başladım o da ilk bağırmama bir şey demedi, ben hala bağırmaya devam edince üstüme çıkıp boğazımı sıkmaya başladı, sizce nasıl bir yol izlemeliyim??
Kürtajdan kalan parça varsa beta değeri yüksek çıkabiliyor. Arkadaşımda öyle olmuştu. Onu bunu boşverin de şiddet gördüğünüz eşinizden hamile kalmaya çalışmak neden?
Ben 3 Martta kürtaj oldum 29 Martta regl oldum. Doktor kontrolüne gittiğimde sıfırlanmıştı. Ortalama 20-25 günde sıfırlanması lazım tabi bu bünyeden bünyeye değişiklik gösterebilir. Kiminin 40-45.84 gün çok uzun bir süre hamile olmanız daha büyük ihtimal.