Kurtaj olanlar bakabilir mi?

gulceandkeremsmom

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
1.567
1.162
Bebegim gelismedigi icin 6 temmuzda kurtaj oldum. Merak ettigim Kürtajdan sonra ilk reglinizi kaç gün sonra oldunuz? Ne kadar süre sonra tekrar hamile kaldınız?

Bnde dün kurtaj oldum . Agrim var ama kanama olmuo gibi sanki ya leke gibi bi kere bugun. Normal mi acaba .
Benim 1 hafta kanamam olmuştu ama kanama olmadığı da oluyormus. Kürtajdan sonra uyaninca ağrım vardı ama hemen ağrı kesici yaptılar hastanede. Hastaneden çıkarken de doktorum agrin olursa minoset kullan demişti. Agri olmasi ve kanama olmaması normal bi durumdur.

Benim 1 hafta kanamam olmuştu ama kanama olmadığı da oluyormus. Kürtajdan sonra uyaninca ağrım vardı ama hemen ağrı kesici yaptılar hastanede. Hastaneden çıkarken de doktorum agrin olursa minoset kullan demişti. Agri olmasi ve kanama olmaması normal bi durumdur.
Tskederim cnm ya bi an acaba anormal bi dyrum mu dedim. Bnm de serum bitti eve gelince biraz agri basladi biraz kanama oldu dun. Bi de aksam bi anda sicaklik basiodu bi kac kez oldu. Bana dr 4 ilac verdi. Agri kesici olark majezik verdi.

Tskederim cnm ya bi an acaba anormal bi dyrum mu dedim. Bnm de serum bitti eve gelince biraz agri basladi biraz kanama oldu dun. Bi de aksam bi anda sicaklik basiodu bi kac kez oldu. Bana dr 4 ilac verdi. Agri kesici olark majezik verdi.
4 ilaç ne verdi canım bana sadece ağrı kesici verdi başka birşey vermedi. Senin kurtaj neden oldu?

Anladim cnm . Bnm de oyle olur belki. Ilkinde bundan biraz daa fazlaydi damla gibi ama yine de oluodu gun icinde. Acaba cok kan alindi fln kansiz mi kaldi vucudum die de dusunuorum.
Benimde kurtaj sonrasi Pedi lekenlendirecek kadar kanamam oldu 2. Gün aynı şekilde devam etti. 2. Gün akşam bitecek sandım. Gece uyandım Ped değiştirdim çok olmuş haftasına kadar da devam etti.seninde yeni başlayabilir ama kanama olmaya da biliyormuş.

Kurtaji adet zamani gibi sayarlar, 30 gun sonra regl oldum, duzeni ayniydi.
Ben hormon duzenleyici hap kullandim bir ay. Agri kesici ve mikrop onleyici antibiyotik.

3 ay sure verdim kendime, o arada bir ton test yaptirttim sorunu bulduk cok sukur, sonraki ay denedim ve hamileyim cok sukur.
Allah isteyene saglikli bebekler nasip etsin insallah.

Kurtaji adet zamani gibi sayarlar, 30 gun sonra regl oldum, duzeni ayniydi.
Ben hormon duzenleyici hap kullandim bir ay. Agri kesici ve mikrop onleyici antibiyotik.

3 ay sure verdim kendime, o arada bir ton test yaptirttim sorunu bulduk cok sukur, sonraki ay denedim ve hamileyim cok sukur.
Allah isteyene saglikli bebekler nasip etsin insallah.
Cnm ya hangi testleri yaptirdin. Sorun neymis ya. Bnm ikinci kurtajdi o yuzden fikre ihtiyacim var :KK43:

Benimde kurtaj sonrasi Pedi lekenlendirecek kadar kanamam oldu 2. Gün aynı şekilde devam etti. 2. Gün akşam bitecek sandım. Gece uyandım Ped değiştirdim çok olmuş haftasına kadar da devam etti.seninde yeni başlayabilir ama kanama olmaya da biliyormuş.
Anladim cnm .dedigin gibi belki yeni baslar . Agrim oluo ama

Cnm ya hangi testleri yaptirdin. Sorun neymis ya. Bnm ikinci kurtajdi o yuzden fikre ihtiyacim var :KK43:
Ben torch adli testleri yaptirtmamistim onlari yaptirttim ve de kan pihtilasma testlerini yaptirttim devlette.
2 ay sonra kan pihti sonucum cikti, malesef kanim kati ve bebege gecmeyecek derecede oldugundan bebeklerim beslenemeyip hep 7 ve8. Haftalarda kalpleri duruyormus :KK43:
Hamile kalmadan folik asite, kalinca da gobekten kan sulandiri igne ve hapa basladim.
Sukur simdilik her sey yolunda.

Pihti testi senin de aklinda olsun, bilsem ilk kayimda yaptirirdim.

X