Kürtaj olanlar bi bakar mısınız lütfen 🙏

epoh34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2020
819
501
33
41
21temmuzda yani 1ay önce kalp atışı duyulmadığı ıcın kürtaj olmak zorunda kaldım ilk gebeliğimdi .1ay oldu regl olmadım henüz.yumurtlama günümü de degerlendırdım yaş da olunca beklemeye tahammülüm yok normalde regl öncesi kasık ağrım hiç olmazdı ama 1haftadır yer yer kısa surelı kasıklarımda batma ve agrı hissediyorum .hamıleyım sandım bu hafta 1.beta olcumumde 2.22 , 2.betamsa ıkı gün önce 1.20 çıktı.gec döllenme olur mu ki acaba ? Daha geçen ay kürtaj olunca regl günümü de bilmıyorum.veya en onemlı sorum :kürtaj öncesi regl olacağında kasık ,karın agrısı olmayıp kürtaj sonrası böyle ara ara kasık agrısı yaşayan oldu mu?regl öncesi belırtısı mi hamılelik belırtısı mi bu yeni kasık ayrısı anlayamadım

Ben kürtaj olalı 3 ayı geçti hala hamile kalamadım çok umutlanmayın

Beta düştüğü için çok sanmıyorum sizin anca sıfırlanmış yakında adet olacaksınız gibi geldi bana..kurtaj sonrasi benim kasık ağrılarım batmalarim uzun sure devam etti ama gebelikte de oluyordu Bu arada kurtaj gunu adetin ilk gunu gibi sayiliyor kanama devam etse de etmese de o gun adet olmussunuz gibi sayılıyor

Büyük ihtimalle adett olacaksınız.. ben de aynı sebepten kürtaj olmuştum.. doktorum betanın sıfırlanması 2 ayı geçebilir gebelik sanma demişti. Zaten uzun süre sonra gebe kaldım hiç beta bakmadım.

Ben kürtaj olalı 3 ayı geçti hala hamile kalamadım çok umutlanmayın
Demeyin öyle ya Genelde kürtaj sonrası çabuk kalıyor lar ama umudunuzu yitirmeyin .siz in kürtaj sonrası hiç kanama lekelenme oldu mu peki ? Daha onemlısı regl öncesi kasık agrınız oldu mu ?ben kürtajdan önce regl agrısı belırtısı hıc yasamazdım mesela

Adetse de adet olayım artık çok bunaldım acaba var keskelerden

Tam 40. Gün regl olmustum ben. 45 güne kadar olunmaması normal diye biliyorum. Betanin sifirlanmasi uzun sürebiliyor. 1 ayi bulmuştu benim.

Benim kürtajdan sonra 10 gün kanamam oldu. O ilk kanamadan sonra 30-35 gün içinde regl olması gerekiyor. Bende olmadı 1 damla falan oldu. Rahim ağzında yapışıklık olmuş. Doktorum 2 adet dönemi bekleyeceğiz dedi ve açıldı gerçekten. Eğer regl başlamazsa gebelik testi negatif giderse sulu ultrason çektirin..
Bende de 4 aydır kasık ağrısı oluyor.. bu ay folikul bile görünmediği halde gebelik testi yaptım

Benim kanamam 30 gün falan sürdü sonra regl oldum üç gün sürdü kesildi. Kasik ağrım önceden de oluyordu şimdi de oluyor

Büyük ihtimalle adett olacaksınız.. ben de aynı sebepten kürtaj olmuştum.. doktorum betanın sıfırlanması 2 ayı geçebilir gebelik sanma demişti. Zaten uzun süre sonra gebe kaldım hiç beta bakmadım.
Ne kadar süre sonra hamile kaldınız

Umut böyle bi şey çok gecmıs olsun sana da canım.umarım en kusa sürede sağlıklı gebelıklerımız de olur

Yapışıklık kendiliğinden mi açıldı canım. Sulu ultrasonla mı açıldı

Yapışıklık kendiliğinden mi açıldı canım. Sulu ultrasonla mı açıldı
hem sulu usg hem rahim filmi çekildi, filmde 2 flakon ilaç kullanıldı daha fazla zorlamak istemiyorum dedi doktorum. Etkisi olabilir bunların ama 2 adet döneminde kendiliğinden açılabilir, açılmazsa ameliyat demişti. Yerine göre de değişiyormuş benimki rahim ağzı ve üstündeydi

Selam..sulu usg nasıl oluyor hic duymadım rahim filminden farklı birseymi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…