Kürtaj olanlar bilgi verebilir mi lütfen?? Çok acil!!!

İstanbulda kürtaj yaptıran var mı? nerede ve ne kadara yaptırdınız bilgi verir misiniz? bi kaç hastane ile konuştum 2000 civarı diyorlar:S

Kürtaj hakkında bilgisi olanlar lutfen nasıl olduğunu anlatabilir misiniz?? Acı hissediliyor mu?? Genel anestezi mi daha rahat lokal anestezi mi??
Cnm bende kürtaj oldum lokal anesteziyle öyle dediğiniz kadar ağrı sızı hissetmedim ama olan biten her şeyi görünce doğal olarak etkileniyorsun ama inan ki bende çok korkuyordum ve korktugum kadar kötü değil di çok şükür

Bn
Cnm bende kürtaj oldum lokal anesteziyle öyle dediğiniz kadar ağrı sızı hissetmedim ama olan biten her şeyi görünce doğal olarak etkileniyorsun ama inan ki bende çok korkuyordum ve korktugum kadar kötü değil di çok şükür
Bende lokal istiyorum kaç haftalıktınız?

Genel oldum hemde ama 10 gun agrısı cok fazlaydı 20 gun oldu kanamam bıttı ama acık kahverengı akıntı gelıyor normal mi bılemeddım
operasyondan 10 15 gun sonra tekrar kontrol etmesı bhcg olcmesı gerekıyor doktorunun. . bısey kalmıs mı dıye bakmadılar mı bı daha? amac temızlemek ve dusuktekı gb agrı acı olmasını onlemek.. 10 gun agrı hıc duymadım.

operasyondan 10 15 gun sonra tekrar kontrol etmesı bhcg olcmesı gerekıyor doktorunun. . bısey kalmıs mı dıye bakmadılar mı bı daha? amac temızlemek ve dusuktekı gb agrı acı olmasını onlemek.. 10 gun agrı hıc duymadım.
Aslında cevremde 15 20 gun agrı cekenler olmus. Onlarında benım kı gıbı kalbı durmus düşük olmamıs. Kanaması geldikten sonra kurtaj olanlar bıraz daha hızlı ıyılesmıs valla bılmıyorum. Kanama yok hatta ben spor hayatıma geri dondum agır da kaldırıyorum hareket de edıyorum agrı sızı yok ama arada cok acık kahve akıntı oluyor.. Parca kalınan durumlarda cok fazla kanama oluyor

Back
X