Kürtaj olanlar yardımcı olabilir mi?

larapoo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2022
8
1
1
36
Arkadaşlar yarın kürtaj olucam normalde 2 haftalık hamileyim ancak 5 haftalık olarak hesaplanıyormuş adet zamanı baz alınarak o yüzden 5 haftalık gebelik var.Doktor kendi muaynesinde kürtaj işlemi yapıcak anestezi uzmanı eşliğinde sadece ne kadar sürüyor ve sonrasında neler yaşadınız korkuyorum bende panil atak var nefes darlığı var yani sakinleşmem gerek ama korkuyu atamıyorum.Hızlı bir işlem olurmu?

Arkadaşlar yarın kürtaj olucam normalde 2 haftalık hamileyim ancak 5 haftalık olarak hesaplanıyormuş adet zamanı baz alınarak o yüzden 5 haftalık gebelik var.Doktor kendi muaynesinde kürtaj işlemi yapıcak anestezi uzmanı eşliğinde sadece ne kadar sürüyor ve sonrasında neler yaşadınız korkuyorum bende panil atak var nefes darlığı var yani sakinleşmem gerek ama korkuyu atamıyorum.Hızlı bir işlem olurmu?
Geçen sene 2 sefer kürtaj oldum.7+4 bebeğimin kalbi durdu onu aldılar. 2 cisi rahim kalınlaşması yüzünden rahmi incelttiler 2 sinide genel anestezi ile oldum.30 dakika sürmedi diyor eşim hemen odaya gelmişim.uynırken hafif kasık ağrısı ile uyandım birazda kanamam vardı 1 kaç gün hafif kanama ve hafif ağrı oldu okadar korkulacak hiçbirsey yok anesteziyi alınca ne zaman uyuduğunu bile anlamıyorsun korkma ve üzülme RABBİM gönlündekinin en hayırlısını versin kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲

Geçmiş olsun. Hiç korkulacak bir işlem değil. genel anestezi altında hiç birşey hissetmiyorsunuz yarım saat bile sürmüyor. Sonrasında adet sancısı gibi sancınız ve kanamanız olacaktır. Sancı için ağrı kesici verirler.

Back
X