Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Istanbulda yasamiyorum. O yuzden doktor onerim yok ama 2 kurtaj uzerine 2 gebelik ve dogum yaptim. Hamileligimde dogumumda rahat geçti. Gecmis olsunİstanbulda nerde kurtaj ola bilirim güvenilir iyi doktor ozel hastane?
Pekı sonra rahat hamilelik yaşadınız mı
Bilgisi olan rıca ederım yazsın delircem
Korkuyorum
Cok sukur yanı ınsallah bende ılerıde sorun yasamam pekı kurtaj vakumlu oldu mu?Istanbulda yasamiyorum. O yuzden doktor onerim yok ama 2 kurtaj uzerine 2 gebelik ve dogum yaptim. Hamileligimde dogumumda rahat geçti. Gecmis olsun
Orada yaşanıyorm canm ama kürtaj oldum bende şuan da hamileyim 35.nci haftamdayım çok şükür her gebelikte aynı şeyler olacak diye korkma sakın. Ama 3 ay flan korunmani tavsiye ederim doğum kontrol hapı verirse icmeni tavsiye etmem hormonları bozduğu için ben içmedim ileride sorun olur diye. Vakum ile olmuştu benimki korkulacak birşey değil çabuk yapılan birşey sonrasında alt kısımda ağrı olur o da geçer canm. Geçmiş olsun bununlaİstanbulda nerde kurtaj ola bilirim güvenilir iyi doktor ozel hastane?
Pekı sonra rahat hamilelik yaşadınız mı
Bilgisi olan rıca ederım yazsın delircem
Korkuyorum
Merhaba vakumlu kürtajı nerde ve ne kadara oldunuz bana yardımcı olabilir misinizOrada yaşanıyorm canm ama kürtaj oldum bende şuan da hamileyim 35.nci haftamdayım çok şükür her gebelikte aynı şeyler olacak diye korkma sakın. Ama 3 ay flan korunmani tavsiye ederim doğum kontrol hapı verirse icmeni tavsiye etmem hormonları bozduğu için ben içmedim ileride sorun olur diye. Vakum ile olmuştu benimki korkulacak birşey değil çabuk yapılan birşey sonrasında alt kısımda ağrı olur o da geçer canm. Geçmiş olsun bununla
Nasıl yanıMerhaba vakumlu kürtajı nerde ve ne kadara oldunuz bana yardımcı olabilir misiniz
Kalbi durmuş benim bebişinNasıl yanı
Başka doktorlara da gözükün 10 haftaya kadar duyulmayabiliyor da burda bi kaç konu da görmüştüm kalbı durdu demısler başka doktor kaşbı atıyor demısKalbi durmuş benim bebişin![]()
Gideceğim zaten Pazartesi ama gelişimi de durmuş 7. Haftada kalmış. benim 8+4 olmalıydıBaşka doktorlara da gözükün 10 haftaya kadar duyulmayabiliyor da burda bi kaç konu da görmüştüm kalbı durdu demısler başka doktor kaşbı atıyor demıs
Yanı boyu aynı mı kalmısGideceğim zaten Pazartesi ama gelişimi de durmuş 7. Haftada kalmış. benim 8+4 olmalıydı
Aynen aynen öyle dedi doktorYanı boyu aynı mı kalmıs
Bence yinede başka hastaneye gözük acele karar vermeAynen aynen öyle dedi doktor
Yenı bu konu aç durumu anlat ve Ankara için dr sorAynen aynen öyle dedi doktor
Açtım konum var ama Ankara’da doktor sormadım dur onun için de açayım bari sana link atayımYenı bu konu aç durumu anlat ve Ankara için dr sor
Kesinlikle gideceğim zaten Pazartesi hemen yatmam masayaBence yinede başka hastaneye gözük acele karar verme
Gördüm şimdi konuyu dr tavsıyesi genel sor Ankara’da olanlar yazarlar zaten ama bi kaç dr a git benceAçtım konum var ama Ankara’da doktor sormadım dur onun için de açayım bari sana link atayım
Öyle yapacağım artık sağol canım çok teşekkür ederimGördüm şimdi konuyu dr tavsıyesi genel sor Ankara’da olanlar yazarlar zaten ama bi kaç dr a git bence
Devlette olmustum ben tamamen bayiltmislardiMerhaba vakumlu kürtajı nerde ve ne kadara oldunuz bana yardımcı olabilir misiniz
Devlet hastanesi vakumlu kürtaj yapmıyor diye biliyorum. Bir mahsuru yoksa şehir söyleyebilecek misinizDevlette olmustum ben tamamen bayiltmislardi