Kurtaj olanlardan tavsıyye?

Lady nina

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2020
15
0
1
40
İstanbulda nerde kurtaj ola bilirim güvenilir iyi doktor ozel hastane?
Pekı sonra rahat hamilelik yaşadınız mı
Bilgisi olan rıca ederım yazsın delircem
Korkuyorum

Korkuyorum
Istanbulda yasamiyorum. O yuzden doktor onerim yok ama 2 kurtaj uzerine 2 gebelik ve dogum yaptim. Hamileligimde dogumumda rahat geçti. Gecmis olsun

Istanbulda yasamiyorum. O yuzden doktor onerim yok ama 2 kurtaj uzerine 2 gebelik ve dogum yaptim. Hamileligimde dogumumda rahat geçti. Gecmis olsun
Cok sukur yanı ınsallah bende ılerıde sorun yasamam pekı kurtaj vakumlu oldu mu?

Korkuyorum
Orada yaşanıyorm canm ama kürtaj oldum bende şuan da hamileyim 35.nci haftamdayım çok şükür her gebelikte aynı şeyler olacak diye korkma sakın. Ama 3 ay flan korunmani tavsiye ederim doğum kontrol hapı verirse icmeni tavsiye etmem hormonları bozduğu için ben içmedim ileride sorun olur diye. Vakum ile olmuştu benimki korkulacak birşey değil çabuk yapılan birşey sonrasında alt kısımda ağrı olur o da geçer canm. Geçmiş olsun bununla

Orada yaşanıyorm canm ama kürtaj oldum bende şuan da hamileyim 35.nci haftamdayım çok şükür her gebelikte aynı şeyler olacak diye korkma sakın. Ama 3 ay flan korunmani tavsiye ederim doğum kontrol hapı verirse icmeni tavsiye etmem hormonları bozduğu için ben içmedim ileride sorun olur diye. Vakum ile olmuştu benimki korkulacak birşey değil çabuk yapılan birşey sonrasında alt kısımda ağrı olur o da geçer canm. Geçmiş olsun bununla
Merhaba vakumlu kürtajı nerde ve ne kadara oldunuz bana yardımcı olabilir misiniz

Başka doktorlara da gözükün 10 haftaya kadar duyulmayabiliyor da burda bi kaç konu da görmüştüm kalbı durdu demısler başka doktor kaşbı atıyor demıs
Gideceğim zaten Pazartesi ama gelişimi de durmuş 7. Haftada kalmış. benim 8+4 olmalıydı

Back
X