• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj olduktan sonra hamile kalan varmi

nazocaney0770

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2025
17
10
3
21
Ben düşük yaptimda doktorum hâmile kalırsın hemen dedi ama bı kaç arkadaşım bir sene fln olmaz dedi sizce hemen hamile kalır mıyım

Merhabalar hepinize geçmiş olsun Rabbim sağlıklı gebelikler ve bebekler nasip etsin inşallah🤲
Bende 23 Ekim'de kürtaj oldum 9.haftada bebeğimin kalbi durdu kontrol için gittiğimde doktor hemen tekrar gebe kalabilirsin sorun yok dedi sizlerde durum nedir acaba?

Ben Nisan da kürtaj oldum sat hazirandı temmuzda hamile olduğumu öğrendim ve bir sonraki nisan kızımı sağlıkla kucağıma aldım darısı isteyen herkesin başına🌸 kürtajdan sonra rahim iyi temizlenirse hamile kalmak kolaylaşıyor bence

Ben Nisan da kürtaj oldum sat hazirandı temmuzda hamile olduğumu öğrendim ve bir sonraki nisan kızımı sağlıkla kucağıma aldım darısı isteyen herkesin başına🌸 kürtajdan sonra rahim iyi temizlenirse hamile kalmak kolaylaşıyor bence
Maşallah hayırlı ömürlü olsun inşallah evladınız 🤲

Ben düşük yaptimda doktorum hâmile kalırsın hemen dedi ama bı kaç arkadaşım bir sene fln olmaz dedi sizce hemen hamile kalır mıyım
Alakası yok aksine kürtajdan sonra daha çabuk hamile kalınıyor genelde. Bende 9. Haftada kalbi durduğu için kürtaj olmuştum kürtajdan sonraki 4. Ayımda hamile kaldığımı öğrendim. 1 aydada hamile kalan var 5 ayda da kişiden kişiye değişiyor. Tabi 1 regl geçene kadar mutlaka korunun rahminizin kendine gelmesi adına. Geçmiş olsun inşallah tez zamanda güzel haberler alırsınız

Back
X