kürtaj olduktan sonra ne zaman yumurtladınız?

naz2018

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2017
2.205
1.816
63
Bu kötü tecrübeyi yaşayan arkadaşlar bana bir yardımcı olabilir misiniz?

Ben de 7gün önce bebegimin kalbi durmuş olduğu için kürtaj oldum..15gün sonra yumurtlama olurmuş normalde..

Ben de 7gün önce bebegimin kalbi durmuş olduğu için kürtaj oldum..15gün sonra yumurtlama olurmuş normalde..
Geçmiş olsun sana da canim. Işte benim biraz kafam karıştı... 14.gün ya da 15.gün yumurtlama oldu diye düşünüyorum çünkü akinti oldu. Sonra 20.gün başlayan 3 gun süren kanama oldu. Dedkm acaba ogün mu yumurtladim. Yumurtlama sırasında kanama yaşayanlar oluyomus. O yuzden kafam karıştı.

Geçmiş olsun sana da canim. Işte benim biraz kafam karıştı... 14.gün ya da 15.gün yumurtlama oldu diye düşünüyorum çünkü akinti oldu. Sonra 20.gün başlayan 3 gun süren kanama oldu. Dedkm acaba ogün mu yumurtladim. Yumurtlama sırasında kanama yaşayanlar oluyomus. O yuzden kafam karıştı.
.
Evet canım yumurtlama kanaması olabilir ama o çok olmaz..belki daha önce yumurtladin ve o gelen adet kaniydi..

.
Evet canım yumurtlama kanaması olabilir ama o çok olmaz..belki daha önce yumurtladin ve o gelen adet kaniydi..
Işte o da var ama bu sefer de yumurtlamadan 5 gün sonra adet görmüş olacağım o da pek normal değil. Bir de ben de kist varmış. O da yapabilirmis. Zaten haftaya doktora gideceğim hayırlısı bakalim

Işte o da var ama bu sefer de yumurtlamadan 5 gün sonra adet görmüş olacağım o da pek normal değil. Bir de ben de kist varmış. O da yapabilirmis. Zaten haftaya doktora gideceğim hayırlısı bakalim
.
Hayırlısı insaAllah canım.Bende yarın gidicem doktora kürtaj sonrası ilk defa..

ben gitmemiştim canım bana ilk adetinden sonra gel demişti
.
Bugün gittim doktora.rahim tertemizmis.patoloji de temizmis..bebeğin neden öldüğü belli değil yani.Kan pihtilasma testi yaptırsam dedim.3 düşük veya ölü olması lazım dedi..devlet karsilamazmis yoksa..ve 5bin falanmis özel hastanede..Yani habire acı yaşayın diyorlar bize resmen..

ben düşük yaptım dr da bir miktar müdahale etti
bunlar 22 eylülde oldu
kanamam bitmek bilmedi azaldı ama ara ara geldi adet oldummu olmadımmı bilmiyorum
bat yok sat yok
15 gün kadar önce kanama durdu çok şükür ve biz korunmayı bıraktık
ovu testlerine başladım 19 kasım da çift çizgiyi yakaladım
bana göre yumurtluyordum
bugün dr a gittim rahim yumurtalık temiz ama yumurta yok dedi
nereye gitmişler dedim
ya döllenmişler ya da adet olcaksın dedi bekliyoruz bakalım

ben düşük yaptım dr da bir miktar müdahale etti
bunlar 22 eylülde oldu
kanamam bitmek bilmedi azaldı ama ara ara geldi adet oldummu olmadımmı bilmiyorum
bat yok sat yok
15 gün kadar önce kanama durdu çok şükür ve biz korunmayı bıraktık
ovu testlerine başladım 19 kasım da çift çizgiyi yakaladım
bana göre yumurtluyordum
bugün dr a gittim rahim yumurtalık temiz ama yumurta yok dedi
nereye gitmişler dedim
ya döllenmişler ya da adet olcaksın dedi bekliyoruz bakalım
.
İnşallah dollenmistir yumoslar canım.Aminnnnn Allahım herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

.
Bugün gittim doktora.rahim tertemizmis.patoloji de temizmis..bebeğin neden öldüğü belli değil yani.Kan pihtilasma testi yaptırsam dedim.3 düşük veya ölü olması lazım dedi..devlet karsilamazmis yoksa..ve 5bin falanmis özel hastanede..Yani habire acı yaşayın diyorlar bize resmen..
Canim çok sevindim bir sorun çıkmadığına insallah ilk aydan da hamis olursun :) okadar pahalı olduğunu bilmiyordum yuh dedim ya

Canim çok sevindim bir sorun çıkmadığına insallah ilk aydan da hamis olursun :) okadar pahalı olduğunu bilmiyordum yuh dedim ya
.
Sağol canım Allah razı olsun.İnşaAllah hepimiz kendiliğimizden sağlıklı evlatlar dogururuz..Ben de yuh dedim.sanki biseyyy ama.çok pahalı

Kızlar öncelikle geçmiş olsun ben de 22 kasımda kürtaj oldum lekenmem bugün geçti gibi 16.gün bugün. Hala eşimle birlikte olmadık dokyorum 20 gün önermiyoruz dedi bende ona uyuyorum kürtajdan snra ilk girilicek ilişki farklı oluyor mu

Kızlar öncelikle geçmiş olsun ben de 22 kasımda kürtaj oldum lekenmem bugün geçti gibi 16.gün bugün. Hala eşimle birlikte olmadık dokyorum 20 gün önermiyoruz dedi bende ona uyuyorum kürtajdan snra ilk girilicek ilişki farklı oluyor mu
.
Benim kurtajim kasimin 21indeydi canım.Kürtaj sonrası ilk iliski diğerlerinden farklı değildi.Seni cok iyi anlıyorum Ama düşündüğün gibi olumsuzluklar yok.m

Back
X